Alamy / AOP
04:10 - 31.05.2018 / viihde / Markku Leppilampi
Huh! Hornet-pilottien mukaan lentävät esineet yrittivät kontaktia merenalaisen jalkapallokentän kokoisen jätin kanssa!

Uutisoimme vastikään Yhdysvaltain viranomaisten julkaisemasta 14 vuotta vanhasta UFO-videosta, jossa äimänä olevat Hornet-pilotit seuraavat lentävää, arviolta 12 metriä leveää esinettä.

The Huffington Post raportoi [lähde] nyt, että tapauksesta on saatu lisätietoa. Lentävä esine saattoi yrittää jonkinlaista kontaktia merenalaisen tunnistamattoman esineen kanssa.

- AAV:t (Anomalous Aerial Vehicle) tiputtivat korkeuttaan hyvin nopeasti, sekunneissa, noin 60 000 jalan korkeudesta 50 jalkaan, virallisessa raportissa sanotaan.

Pilotti kertoi, että myös vedessä saattoi olla jotain jalkapallokentän kokoista.

- Ilmiö vaikutti olevan 50-100 metriä halkaisijaltaan ja lähes pyöreä. Se oli ainut alue, jolla näimme kuohuntaa. Se muistutti samalta, kuin jokin yrittäisi pintautua nopeasti, kuten sukellusvene, yksi pilotti kertoi näkemästään.

Pilotti kuvaili näkemäänsä myös saareksi tai karikoksi, joka oli lähes pinnassa. Kun hän lensi pois, se oli kadonnut.

Pilotti epäili ilmiötä myös tunnistamattoman lentävän esineen aikaansaamaksi. Esineen hän kertoi olevan tuossa vaiheessa "näkymättömissä ihmissilmälle" tai jonkinlaisen laitteen verhoamana

Myös toinen pilotti kuvaili näkyä veden pinnassa. Hänen mielestään vesi näytti kuin se olisi kiehunut tai siinä olisi ollut vaahtoavia aaltoja.

Raportin mukaan lähellä ollut sukellusvene ei havainnut jättiläistä veden alla. Raportissa mainittiin, että yksi pilottiryhmä sai kokea pilkkaa näkemänsä vuoksi.

artikkelin avainsanat:
ufot