Poju
12:43 - 25.05.2018 / musiikki / Findance
Poju - Esson baariin villitsee - tuleeko viime syksyn biisistä kesähitti 2018?

Pojun Poika saunoo -biisistä on tullut jokavuotinen ilmiö erityisesti jääkiekon parissa. Nyt Pojun monipuolinen biisikatalogi on saanut jättihitin, joka alkaa kuuntelumäärien valossa nousemaan Poika saunoo -biisin tasolle.

Viime syksynä julkaistu Esson baariin on kerännyt yli kolme miljoonaa Spotify-kuuntelua, mutta matka saattaa olla vasta alkutaipaleella! Pinnan alla kytenyt biisi on nimittäin noussut vasta nyt Spotifyn TOP-50-listalle.

Findance tavoitti Pasi "Poju" Heinosen, joka ei varsinaisesti enää tässä vaiheessa ollut yllättynyt listalle nousemista.

- Esson baariin on ollut suuri keikkasuosikki ja nyt Kärppien voitonjuhlien ja Leijonien tarjoaman näkyvyyden myötä noussut entistä suositummaksi. Biisi oli pitkään Spotifyn listalla 60. tietämillä ja nyt nousi vihdoin varsinaiselle listalle!

Alunperin Poju ei uskonut näin valtaisaan suosioon, vaikka lähipiiristä sellaistakin väläyteltiin. Tarttuva biisi on iskenyt monenlaiseen yleisöön.

- Se toimii "vauvasta vaariin", Poju hehkuttaa.

Samaan aikaan kehissä on täysin uusi biisi Käkkärikäännös, jossa ollaan jo tulossa kotiin, mutta saadaankin kuningasidea salamana kirkkaalta taivaalta.

- Tänä kesänä Suomen maassa saattaa tapahtua aika monta käkkärikäännöstä, Poju naurahtaa.

Kuuntele Esson baariin ja Käkkärikäännös:

artikkelin avainsanat:
Poju