Jaakko Manninen
14:10 - 06.03.2018 / musiikki / Findance
Klamydia järjestää 30-vuotisjuhlakonsertin Vaasassa

Klamydia täyttää tänä vuonna 30 vuotta. Yli 700 000 levyä myynyt yhtye juhlii syntymäpäiväänsä syksyllä ja tekee erikoiskeikkoja usealla paikkakunnalla.

Kiertue huipentuu yhtyeen massiiviseen jäähallikonserttiin 24.11. Vaasassa. Konsertti on osa Polar Sound Festival -tapahtumaa. Lavalle nousevat myös Nyrkkitappelu-yhtye sekä Petri Nygård.

Juhlakonsertissa jäähallin lavalle nousevat nykyisen Klamydian kokoonpanon lisäksi kaikki yhtyeessä uran varrella soittaneet jäsenet. Erikoiskokoonpano nähdään myös kolmella muulla paikkakunnalla, Tampereella, Helsingissä ja Lahdessa. Juhlakeikoilla kuullaan myös harvinaisuuksia, joita ei Klamydian keikoilla muuten ole totuttu kuulemaan.

- On aivan helvetin mahtavaa nousta kaikkien bändissä soittaneiden ukkojen kanssa samalle stagelle jälleen kerran. Sen tiedän, että joka jätkä nauttii näistä keikoista aivan täpöllä. Enää ei todellakaan olla nuoria, mutta perkele aina vaan iskussa! Tulkaa pistämään kunnolla ranttaliksi koko Klamydia köörin kanssa jäähalliin, sanoo yhtyeen laulaja Vesku Jokinen.

Aika ja paikka: 24.11. Vaasa, Vaasan Sähkö Areena
Liput tulevat myyntiin pe 9.3. klo 9.00.

artikkelin avainsanat:
Klamydia Petri Nygård