Jurassic Rock
12:10 - 13.02.2018 / musiikki / Findance
Jurassic Rock 2018 -lisäyksiä: Raised Fist, Apulanta, Mokoma, Santa Cruz, Stam1na, Klamydia...

Jo aikaisemmin Best of Mötley Crüe -shownsa Mikkeliin tuovan Vince Neilin (US) ja Turbonegron (NOR) keikoista kertonut Jurassic Rock paljastaa tänään seuraavan nipun tämän kesän artistejaan.

Kenkäverossa rokkaavat elokuun alussa myös Raised Fist (SWE), Sonata Arctica, Von Hertzen Brothers, Apulanta, Stam1na, Mokoma, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Klamydia, S-Tool, Santa Cruz, Lasten Hautausmaa ja Huora.

Stam1nan ensimmäisen kymmenen vuoden Jurassic-putki katkesi viime vuonna, mutta bändi palaa intoa uhkuen takaisin Mikkeliin:

- Olo on nuorekkaampi kuin ikinä, ja on ilo ja kunnia palata taas jurakaudelle. Jurassic Rock on Stam1nan uran eniten vierailtu festivaali ja syystäkin – hommat on toimineet aina. Olemme rakennelleet tapahtuman lailla uraamme pikkuhiljaa ja askel askeleelta eteenpäin. Sympaattinen festivaali, Stam1nan Antti "Hyrde" Hyyrynen toteaa.

Järjestyksessään 12. Jurassic Rock järjestetään Mikkelissä 3.-4.8.2018.

Tähän mennessä julkistetut tapahtuman päiväkohtaiset artistit ovat:

PE: Raised Fist (SWE), Turbonegro (NOR), Von Hertzen Brothers, Apulanta, Timo Rautiainen & Trio Niskalaukaus, Klamydia, Huora

LA: Vince Neil (US), Stam1na, Mokoma, Sonata Arctica, S-Tool, Santa Cruz, Lasten Hautausmaa

Liput:
2 PÄIVÄÄ 79 euroa
1 PÄIVÄ 59 euroa

2 PÄIVÄÄ VIP 165 euroa
1 PÄIVÄ VIP 105 euroa
VIP-lipun ikäraja on 18 vuotta.

VIP-lippu sisältää sisäänpääsyn festivaalialueelle ja vip-alueelle, kaulanauhan, passin ja rannekkeen sekä omat palvelut vip-alueella, kuten esimerkiksi omat baaritiskit sekä wc-tilat. Hintaan kuuluu myös päivittäinen yksi buffet-ruokailu Kenkäveron kartanossa.