action / crime comedy edm horror naiskauneutta scifi / fantasy superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat

9-vuotias ei päässyt Nasaan töihin planeetan puolustajaksi - mutta toinen paikka avautui

11.08.2017 / klo 18:10 / ML / maailmalta

Nasa herätti vastikään kummastusta ilmoittamalla hakevansa työntekijää, jonka tehtävänä on suojella planeettaamme Maapallon ulkopuolisilta tartunnoilta. Titteli on juhlavalta kuulostava Planetary Protection Officer, Geek kertoo [lähde].

Hetki tämän jälkeen otsikoihin pääsi 9-vuotias Jack Davis, joka haki paikkaa. Hän perusteli kyvykkyyttään työhön muun muassa sillä, että hänen siskonsa kutsuu häntä avaruusolennoksi. Hän oli omien sanojensa mukaan myös katsonut paljon avaruudesta ja avaruusolennoista kertovia elokuvia.

Nasa ei palkannut poikaa, mutta kehotti tätä opiskelemaan ahkerasti, jotta hän voisi joskus tulevaisuudessa liittyä Nasaan.

Muualta sen sijaan vaikuttaa olevan kiinnostusta. Liberty Science Center -niminen tiedemuseo ja oppimiskeskus haluaisi nimittäin palkata Davisin konsultiksi.

Tiedemuseo on avaamassa lähiaikoina uutta planetaariota, jonka kehittämiseen he haluaisivat kuulla mielipiteitä Davisilta. Tiedemuseo on jo lähettänyt kirjeen pojan vanhemmille, jossa pyydetään heitä ottamaan yhteyttä.

Ikävä kyllä työstä ei luvattu maksaa palkkaa.

Nyt Netflixissä: huipputekijöiden kauhuleffa keväältä 2017, katso täällä