Pixabay
13:10 - 05.04.2017 / viihde / Johan Ekroth
Nainen kyllästyi ala-arvoisiin automekaanikkoihin - enää ei tarvitse ärsyyntyä

Patrice Banks on yhdysvaltalainen nainen, joka kyllästyi automekaanikkoihin, koska heidän palvelunsa oli aina ala-arvoista. Nykyään Banks on itse mekaanikko, kirjoittaa Oddity Central [lähde].

Banks kertoo syntyneensä perheeseen, jossa hänen äitinsä toimi yksinhuoltajana. Hän on näin ollen tottunut taistelemaan elämässään sen eteen, että saavuttaa jotain. Alkujaan hän kouluttautui matkapuhelinverkkojen parissa toimivaksi insinööriksi.

Eräänä päivänä Banksille kuitenkin riitti, kun miesmekaanikko yritti veloittaa ylihinnoitellun summan ilmansuodattimesta. Tämän jälkeen hän yritti löytää huoltoa, jota pyörittäisi nainen. Banks löysi vain viisi autohuoltoa, jossa työskenteli naisia. Yksikään ei ollut Banksin kotikaupunkia Philadelphiaa lähellä. Näin ollen hän päätti perustaa omansa.

Banks alkoi opiskelemaan päivätyönsä ohella automekaanikoksi ottaen iltaluentoja. Valmistuttuaan hän perusti Girls Auto Clinicin, jossa järjestetään naisille työpajoja ja koulutuksia auton huoltoon liittyen. Kyseinen klinikka toimii erittäin tuottavasti, joten Banks otti lopputilin aikaisemmasta päivätyöstään. Banks kertoo myös yllättyneensä, ettei autojen huolto olekaan niin hankalaa kuin oli kuvitellut.

artikkelin avainsanat:
automekaanikko autot naiset