HBO Nordic
16:10 - 16.03.2017 / tv-sarjat / Findance
Fargo jatkuu HBO Nordicilla huhtikuussa - kolmas kausi sijoittuu vuoteen 2010

Fargo on viime ajat loistanut poissaolollaan HBO Nordic -suoratoistopalvelusta, mutta kaksi ensimmäistä tuotantokautta tekevät paluun 20. huhtikuuta, jolloin ohjelmistossa starttaa myös kolmas tuotantokausi.

Kehutun menestyssarjan kolmas kausi sijoittuu vuoteen 2010. Uuden tarinan keskiössä ovat minnesotalaiset veljekset Emmit ja Ray Stussy (kaksoisroolissa Ewan McGregor; Trainspotting, Moulin Rouge!). Parkkipaikkayrittäjä Emmit pitää itseään amerikkalaisen menestystarinan ruumiillistumana, kun taas hänen nuorempi veljensä Ray on enemmänkin varoittava esimerkki.

Ehdonalaisvalvojana toimiva Ray syyttää veljeään siitä, että hän on aina jäänyt tämän varjoon. Heidän veljellisestä kisailustaan ja näpistyksestä alkavat tapahtumat vievät veljekset keskelle murhaa, gangstereita ja hengenvaarallista kilpailua.

Carrie Moon (The Leftovers) esittää hiljattain eronnutta, paikallisen poliisiaseman rauhallista päällikköä Gloria Burglea. Mary Elizabeth Winstead (Die Hard 4.0, BrainDead) näyttelee ovelaa, ehdonalaisesta vapautunutta Rayn tyttöystävää Nikky Swangoa. David Thewlis (Harry Potter -elokuvat) nähdään V.M. Vargasina, salaperäisenä erakkona ja kovana porvarina, joka toimittaa Emmitille huonoja uutisia.

Samannimiseen Oscar-palkittuun elokuvaan perustuvan sarjan on FX-kanavalle tuottanut MGM Television yhdessä FX Productionsin kanssa.