Alamy / AOP
05:45 - 16.03.2017 / viihde / Findance
Useiden julkkisnaisten nakukuvia vuotamassa nettiin? - "se tapahtuu taas"

Kolme vuotta sitten maailmalla ihmeteltiin julkkisnaisten nakukuvien vuotoaaltoa. Tapahtumaa kutsuttiin nimellä Fappening.

Ryan Collins -niminen mies oli tunkeutunut useiden julkkisten iCloud ja Gmail -tileille ja saanut sieltä käsiinsä intiimiä materiaalia. Collins sai teostaan 18 kuukauden vankeustuomion. Tutkijat eivät kuitenkaan löytäneet todistetta sille, että Collins olisi itse levittänyt valokuvat nettiin kaikkien katseltavaksi.

Nyt Inverse.comin mukaan [lähde] olisi tapahtumassa "Fappening 2.0".

Amanda Seyfried on vuodosta jo kärsinyt ja hän on pistänyt lakimiehensä liikkeelle, raportoi TMZ [lähde]. Emma Watson puolestaan kiistää levitetyn videon aitouden. Hakkerin mukaan vuodosta tulisivat vielä kärsimään Kylie Jenner, Marisa Tomei ja monet muut.

Vielä ei ole tiedossa, miten vuoto on tapahtunut. Collinsin tapauksessa hän lähetti kahden vuoden aikana uhreilleen sähköposteja, jotka näyttivät tulleen Applelta tai Googlelta. Näin hän sai uhrinsa toimittamaan käyttäjätunnuksensa. Kaiken kaikkiaan Collins tunkeutui ainakin 50 iCloud-tilille ja 72 Gmail-sähköpostiin. Suurin osa näistä oli naispuolisia julkkiksia.

Oletko menossa Jysäreille tai innostaako ysärimusa muuten? Jysäri 2024 -esiintyjät nyt soittolistalla! Klikkaa Spotify-soittolistaan!