action / crime comedy edm horror naiskauneutta scifi / fantasy superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat

Autotwerkkaajat valloittavat katuja - mistä ihmeestä on kyse?

17.03.2017 / klo 22:10 / LE / viihde

Jo tovi sitten ilmiöksi noussut twerkkaus on saanut paljon tilaa medioissa ympäri maapalloa ja sille on Suomessakin järjestetty jopa SM-tason kilpailut. Vaikka pöly ilmiön ympärillä onkin hieman jo laskeutunut, ei twerkkaus ole poistunut maailmankartalta.

Huffington Post [lähde] kirjoittaa, että twerkkaus on nostamassa päätään uudella villityksellä, joka on autotwerkkaus. Ilmiöstä päätellen perinteiset paikat pakaroiden pyörittämiseen ovat käyneet liian tylsiksi.

Autotwerkkaus on kaikessa yksinkertaisuudessaan sitä, että auton päällä twerkataan eli vatkataan hullunlailla pakaroita. Se voi tapahtua liikkuvan tai pysähtyneenä olevan auton katolla tai konepellillä. Yleensä kuvaajana toimii ulkopuolinen ohikulkija, jonka toivotaan lataavan twerkkausvideo sosiaaliseen mediaan. Sääntöihin kuuluu, etteivät itse twerkkaajat kerro teostaan somessa.

Hiljattain myös poliisit pääsivät kokemaan kyseisen ilmiön Miamissa, kun joukko naisia aloitti villit twerkkauskarkelot poliisiauton ympärillä. Tapaus onnistuttiin kuvaamaan ja tietenkin myös jakamaan somessa.

Nyt Netflixissä: huipputekijöiden kauhuleffa keväältä 2017, katso täällä