action / crime comedy edm horror naiskauneutta scifi / fantasy superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat

Uskomatonta, mutta totta - Nintendo Switch toimii vaikka sitä leikataan korkeapainevesisuihkulla

08.03.2017 / klo 14:10 / LE / pelit

YouTubessa toimiva Waterjet Channel on ottanut käsittelyynsä [lähde] 3. maaliskuuta ilmestyneen Nintendo Switch -pelikonsolin. Kyseinen pelikonsoli on saanut pientä kritiikkiä muun muassa siinä olevista kuolleista pikseleistään, mutta sen kestävyydessä ei ainakaan ole moittimista, kun otetaan huomioon seuraava testi.

Waterjet eli korkeapaineinen vesisuihku on teollisuudessa käytettävä "leikkuri", jonka teränä toimii vesi. Kyseisellä vesisuihkulla voidaan leikata yllättävänkin kovia materiaaleja, kuten esimerkiksi keilapalloja ja jauhesammuttimia. Pehmeiden materiaalien leikkaus onnistuu pelkällä vedellä, mutta kovempaa materiaalia leikattaessa veden sekaan lisätään hienoa hiekkaa.

Nintendo Switch on selvästikin kovempaa materiaalia, joten veden sekaan lisättiin hiekkaa. Konsolin kovuuden puolesta nimittäin puhuu ehdottomasti se, että sitä voitiin leikata yllättävän pitkään sen ollessa päällä ja pelin pyöriessä taustalla. Konsolien ohjaimet joutuvat tunnetusti toisinaan kovien aggressiopurkauksien kohteiksi, mutta mitä ilmeisimmin Switch kestää nekin ilman suurempia ongelmia.

Lähemmäs 400 euron arvoisen Switchin hajoittaminen ei ole halpaa lystiä. Luultavimmin kyseisen videon nimissä Nintendo saa hyvää ilmaista mainosta Waterjet Channelin tempaisusta. Itse leikkaus tapahtuu videolla alkaen kohdasta 2:10.

Nyt Netflixissä: huipputekijöiden kauhuleffa keväältä 2017, katso täällä