action / crime comedy edm horror naiskauneutta scifi / fantasy superhero tech for MEN oudoimmat suosituimmat

Pojulta ysärihenkinen julkaisu - kertoo Findancelle biisin taustat

19.10.2016 / klo 11:10 / FD / musiikki

Poika (saunoo) -hitistä muistettu Poju on julkaissut uuden singlen Kun summeri soi.

Kyseessä on jo pitkään demolaarissa hautunut biisi.

- Alkoi kyteä ajatus, että tästähän saa kelpo ysärirallin ja biisin koko kuva piirtyi verkkokalvoille ja korvien väliin aika nopeasti. Siinä piti olla tempoa, sähköskittaa ja meininkiä, eikä näin kaamoksen aikana viitsi hyssytellä vaan annetaan mennä 110 % lasissa, Poju kertoo Findancelle.

- Biisi on pitkälti koko kakkua myöden Pojun käsialaa tuotannollisesti, mutta biisin viimeistelyyn sain mukaan hyvän ystäväni Petri Alangon, joka miksasi ja laittoi omat mausteet mukaan. Koko prosessi parissa päivässä pakettiin, niin kuin meillä Peten kanssa ollut tapana, filet liikkuu sähköisesti rip rap ja turhaan sitä silittelemään ei nimittäin vaikuta myyntilukuihin, Poju naureskelee.

Poju on keikkaillut tiiviisti Tapparan voitonjuhlista syyskuun alkuun asti.

- Lisäksi vierailut Movetronin keikoilla veivät voimia sen verran, että pari keikkaa vielä loppuvuoteen ja sen jälkeen keikkaillaan suunnitelmallisesti periodeissa, niin ei pala äijä loppuun kun kilometrejäkin alkaa olemaan ja pitäis ehtiä kalallakin käymään, Poju tuumii Findancen haastattelussa.

- Biisissähän lauletaan elämästä ja siitä, että pitäisi elää joka päivä niin, että sen voi päivän päätteeksi allekirjoittaa. Viimein kun lähtö tulee (kun summeri soi) tai lähenee, niin ollaan eletty hyvä elämä ja voidaan hyvillä mielin vaihtaa maisemaa.

Kuuntele biisi alta:

Nyt Netflixissä: huipputekijöiden kauhuleffa keväältä 2017, katso täällä