Alamy / AOP
15:40 - 10.06.2015 / viihde / Findance
Nam! Herkkusuille ilouutisia - tästä makeisesta tehdään nyt tyylikäs

Fazer tuo alkusyksystä kauppoihin uuden tyylikkäiksi kuvailtujen lakritsien sarjan. Lakritsit on kehitetty ja valmistettu Fazerin makeistehtaalla Lappeenrannassa.

Suomalainen lakritsi on yksi vanhimmista lakritseista maailmalla, ja Fazer on ollut mukana suomalaisen lakritsiperinteen suunnannäyttäjänä jo vuodesta 1928. Tällä hetkellä lakritsi on maailmalla ja varsinkin muissa Pohjoismaissa nouseva trendi, joka näkyy niin lakritsiin erikoistuneiden puotien määrässä kuin ravintoloiden ruokalistoilla.

Fazerin uudessa lakritsisarjassa maistuvat perinteisen maustamattoman lakritsin (Soft Original) lisäksi toffee (Soft Caramel), vanilja (Madagascar Vanilla) ja salmiakki (Smooth Salmiak).

- Olemme halunneet tuoda uusiin lakritseihimme suomalaisia miellyttäviä makuja hieman uudenlaisella tavalla. Suomalaisten mielestä tärkeintä lakritsissa on maku, tuoreus ja pehmeys, ja olemme kiinnittäneet näihin erityistä huomiota tuotekehityksessä. Kaupoista on kuitenkin puuttunut tyylikkäisiin herkkuhetkiin sopiva lakritsi, joten halusimme vastata kuluttajien toiveisiin myös tuomalla hienostuneisuutta lakritsiin, kertoo Senior Brand Manager Susanna Varsanpää Fazerilta.

- Lakritsi on ehdottomasti suosikkimakeiseni, sillä sen mausta voi löytää erilaisia vivahteita samaan tapaan kuin viinistä. Harva kuitenkaan on tullut ajatelleeksi tämän kansallismakeisemme monipuolisuutta. Viini- ja suklaatastingien rinnalle tulisi aloittaa lakritsinmaistelun perinne, maalailee Fazerin kansainvälisestikin tunnettu kondiittorimestari Eero Paulamäki.

Fazer Lakritsi erottuu kaupan makeishyllystä graafisen mustavalkoisen ilmeensä ansiosta. Lakritsisarjalla on yhtenäinen, moderni ilme, vaikka kullakin maulla on oma pakkauskuosinsa.

artikkelin avainsanat:
naiset ruoka