16:05 - 14.12.2013 / elokuvat / Findance
Nämä uusioversiot olisivat sulaa hulluutta - listasimme 5 pähkähullua ideaa

Eilinen uutinen Mies ja alaston aseen uusioversiosta oli monelle järkytys. Kuinka edesmenneeseen Leslie Nielseniin henkilöityvä komedia voitaisiin luoda uudelleen uskottavasti?

Uusioversiot ovat luonnollisesti pääasiassa rahantekoa, mutta mietimme, mitkä elokuvat olisivat lähtökohdiltaan erityisen hankalia luoda uudelleen!

Bean: äärimmäinen katastrofielokuva

Mr. Bean henkilöityy täydellisesti Rowan Atkinsonin luomaan ja esittämään hahmoon. On vaikea kuvitella, että kukaan muu pystyisi esittämään hahmoa uskottavasti. Kun Rowan Atkinsonista joskus aika jättää, on myös "nolojen tilanteiden mies" syytä kuopata pysyvästi.

Unelmien sielunmessu

Darren Aronofskyn Unelmien sielunmessu on monella tapaa täydellinen elokuva kaikessa ahdistavuudessaan. Mikäli se yritettäisiin toteuttaa uudelleen, leffasta tulisi väistämättä joko siloitellumpi pehmoversio tai sitten naurettavan liioiteltu näkemys. Toisaalta ei ole mahdoton ajatus, että joku haluaisi joka tapauksessa filmatisoida uudelleen Hubert Selbyn romaanin.

Pahat pojat

Pahat pojat oli vuonna 2003 jättimäinen hitti, joka perustui paljon rikoksia tehneisiin Koistisen veljeksiin eli ns. Euran Daltoneihin. 2000-luvun alussa pääasiassa turhassa julkisuudessa hetken aikaa paistatelleiden veljesten tuominen uudelleen valkokankaille tuntuisi kuitenkin perin huvittavalta idealta.

Mulholland Drive

Mulholland Drive esitteli Twin Peaks -sarjan luoneen David Lynchin mysteerisiä aivoituksia uskomattoman upealla tavalla. Lynchin sisältä kumpuavaa maailmaa ei voisi koskaan toteuttaa uskottavasti uudelleen jonkun toisen ihmisen toimesta. Twin Peaks -uusioversiota on kuitenkin syytä odottaa peläten...

Uuno Turhapuro

Vesa-Matti Loiri on Uuno Turhapuro ja piste. Spede Pasasen ja Loirin riitauduttua vuonna 1994 valkokankailla nähtiin Esko Salmisen esittämä Uuno Turhapuron veli, joka näytti, mitä tapahtuu Turhapuro-elokuvalle ilman Loiria. Tuloksena oli kaamea floppi, jota Spedekin taisi hävetä...

Katsopa vielä Suomen paras bilelista Spotifyssa - lupaamme parhaat bileet! Klikkaa soittolistaan ja tallenna!Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!