09:13 - 25.02.2013 / musiikki / Findance
Weekend Festival Helsingissä: mm. David Guetta ja Pendulum DJ Set

Weekend Festival järjestetään tänä vuonna Helsingin Kyläsaaressa 16.-17. elokuuta. Mukana yhteistyössä on myös Findance.com.

Yksi festivaalin pääesiintyjistä on supertähti David Guetta! Lisäksi ohjelmistoon kuuluvat Pendulum-kokoonpanon DJ-setti, Tinie Tempah, Sebastian Ingrosso, Example ja Porter Robinsson.

Kotimaista osastoa edustavat Cheek, Heavyweight, Orkidea, Karri Koira ja Housemotion. Lisää artisteja julkistetaan myöhemmin.

- Weekend Festival seuraa aikaansa ja pyrkii tuomaan esille tämän hetken trendejä sekä lupaavia uusia tulokkaita musiikkitarjonnassaan. Tänä vuonna painopiste tulee olemaan elektronisessa tanssimusiikissa, mutta festivaalin perusajatus on edelleen tuoda esille uutta musiikkia ilman genrerajoja, pääpromootti Hardi Loog kertoo.

Weekend Festival on tänäkin vuonna ikärajaton tapahtuma, mutta alueelta löytyy myös anniskelualueita. Festivaaliliput tulevat myyntiin maanantaina 11. maaliskuuta Tiketissä ja Lippupalvelussa alkaen hintaan 69 euroa + 2,5 euron toimitusmaksu.