14:29 - 22.01.2010 / viihde / Findance
Malesian entinen pääministeri jyrähti USA:lle: "Lavastitte WTC-iskut, pystyitte Avatariinkin"


Olemme aiemmin kertoneet syyskuun 11. päivään liittyvistä salaliittoteorioista, jotka ovat saaneet mm. Minnesotan ex-kuvernöörin Jesse Venturan tekemään ansioitunutta tutkimusta aiheesta.

WTC-iskuihin liittyvien salaliittoteorioiden osalta on tehty useita dokumentteja, mutta media on herännyt tavallisesti vain jonkun julkisuudenhenkilön puhuessa asiasta.

Nyt poliittisten kannanottajien joukkoon on liittynyt 22 vuotta Malesian pääministerinä toiminut Mahathir bin Mohamad.

- On todisteita, että iskut olivat lavastettu. Jos he pystyvät tekemään Avatarin, he pystyvät mihin tahansa, Mahathir kertoi näkemyksensä lehdistötilaisuudessa Kuala Lumpurissa.

- Olivat ne sitten lavastettuja tai eivät, 9/11-iskut ovat palvelleet hienosti Yhdysvaltoja ja länsimaita. He saivat tekosyyn hyökätä muslimimaita vastaan.

Samalla Mahathir kritisoi Yhdysvaltojen nykyistä presidenttiä Barack Obamaa.

- Olen pettynyt häneen, koska hän ei ole pitänyt lupauksiaan. Hän lupasi ottaa joukot pois Afganistanista, mutta päätyikin lähettämään sinne lisää. Hän lupasi sulkea Guantanamon, mutta hän ei ole tehnyt sitäkään.

Hiljattain kerroimme myös jenkkiprofessorista, joka ihmettelee hämäräperäisiä 9/11-puheluja.

Tämä uutinen Facebookiin.

Kaksimieliset suomalaiset ansaitsevat oman Spotify-soittolistansa! - vanha Portion Boys, Petri Nygård, DJ Jorma... Klikkaa soittolistaan ja tallenna!

artikkelin avainsanat:
Avatar Barack Obama salaliitto


Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!