Findance.com
02:10 - 10.07.2024 / maailmalta / Findance
Nainen kielsi anoppiaan ottamasta kuvia lapsistaan - "Hän on raivoissaan"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Eräs äiti on saanut aikaan kiivasta keskustelua kieltäessään anoppiaan ottamasta kuvia lapsistaan.

Hän kertoi, kuinka anoppi alkoi julkaista kuvia lapsistaan sosiaalisessa mediassa, jotta hänen Facebook-ystävänsä voisivat nähdä hänen uudet lapsenlapsensa, raportoi Mirror.

Koska äiti ei tunne anoppinsa verkossa olevia ystäviä – eikä hän usko, että anoppi itsekään tuntee heitä kovin hyvin – hän päätti ryhtyä toimiin ongelman ratkaisemiseksi.

Hän kertoi Facebook-postauksessaan: "Anoppini alkoi heti ottaa kuvia vanhimmasta lapsestani heti tämän syntymän jälkeen ja oli ottanut kuvia ja julkaissut niitä verkossa."

"Olemme pyytäneet häntä lukuisia kertoja olemaan tekemättä niin. Luulimme, että olimme päässeet yhteisymmärrykseen, mutta toisen lapseni syntymän jälkeen hän sai olla synnytyshuoneessa ja ilmoitti lapsen syntymästä ennen kuin minä ja mieheni saimme mahdollisuuden kertoa uutiset kaikille lähisukulaisille."

Tilanne jatkui huolimatta siitä, että äiti oli selittänyt turvallisuushuolensa anopille. Hän luuli, että anoppi vihdoin ymmärsi hänen huolensa – mutta kävi ilmi, että tämä oli yksinkertaisesti estänyt häntä näkemästä päivityksiään Facebookissa.

Nainen päätti viedä asian pidemmälle ja kielsi anoppiaan ottamasta kuvia lapsistaan lopettaakseen ongelman lopullisesti.

Hän lisäsi: "Huomasin hiljattain, että hän oli vain estänyt minut päivityksistään, kun hän julkaisi kuvia lapsestani. Joten päätin varmistaa, ettei hän pysty ottamaan kuvia julkaistavaksi. Meillä on tiukka kuvauskielto, kun hän on läsnä."

Nyt äiti miettii, onko hänen "rangaistuksensa" oikeutettu ja on kääntynyt sosiaalisen median puoleen kysyäkseen käyttäjien mielipiteitä.

Kommentit jakautuvat

Eräs käyttäjä kommentoi: "Kerro hänelle, että jos hän jatkaa, hän ei näe lapsenlapsiaan lainkaan. Jos hän ei ymmärrä, että kyseessä on todellinen turvallisuushuoli, hän muuttaa mielensä, kun hän ei enää näe heitä henkilökohtaisesti."

Toinen käyttäjä lisäsi: "Vau, hän kiersi asetetut rajat ja sitten esti sinut! Puolisosi täytyy puhua hänen kanssaan ja kertoa, kuinka epäkunnioittava hän on!"

Kolmas käyttäjä sanoi: "Tämä on vaikea tilanne. Hänen ei ehdottomasti olisi pitänyt ilmoittaa lapsesi syntymästä ennen sinua. Hänen tulisi myös kunnioittaa toiveitasi eikä mennä selkäsi takana. On kuitenkin melkein 'julmaa' olla sallimatta häntä ottamasta kuvia lapsenlapsistaan. Nämä ovat elämämme arvokkaimpia hetkiä ja kyllä, haluamme jakaa ne."

Neljäs käyttäjä yhtyi edellisen mielipiteeseen: "Kuvien jakaminen ei häiritsisi minua, mutta toisen lapsen syntymän ilmoittaminen ennen minua häiritsisi."

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
anoppi Isyys vanhemmus äitiys
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!