Findance.com
02:10 - 09.07.2024 / maailmalta / Findance
Tyttöystävän outo Instagram-tapa herättää epäilyksiä
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

26-vuotias nainen on hämmentynyt tyttöystävänsä omituisesta Instagramin yksityisyyskäytännöstä eikä tiedä, mitä tehdä seuraavaksi, kertoo Mirror.

Nainen kertoi somessa seuraavasti: "Olen huomannut, että tyttöystävälläni on tapana poistaa viestejä Instagramista. Kun kysyin häneltä siitä, hän mainitsi tekevänsä niin, koska hän ei odota kenenkään tarkistavan hänen puhelintaan, ja hän ei halua säilyttää menneiden keskustelujen tallenteita, jotka käsittelevät syvällisiä elämän kamppailuja ja turhautumisia ystäviensä kanssa."

Poistetut viestit herättävät epäilyksiä

Vaikka tämä saattaa tuntua harmittomalta, nainen kertoi, että asia ei jää siihen. Mielenkiintoista on, että hänen tyttöystävänsä on myös poistanut viestit entisiltä rakastajilta ja heilojen kanssa käydyistä keskusteluista, vaikka he olisivat edelleen hyvissä väleissä.

Nainen jatkoi: "Kyse ei ole niinkään yksityisyydensuojasta muiden pääsyn vuoksi hänen puhelimeensa vaan enemmänkin hänen henkilökohtaisesta mieltymyksestään. Olen utelias – onko teillä tai tuntemillanne ihmisillä samanlaisia tapoja? Onko yleistä poistaa viestejä henkilökohtaisista syistä eikä pelkästään yksityisyydensuojan vuoksi? Miten tulkitsette tai ymmärrätte tämän käyttäytymisen?"

Eräs käyttäjä kommentoi: "Poistan keskustelut ihmisten kanssa, joiden kanssa minulla ei ole enää kiinnostusta kommunikoida."

Toinen lisäsi: "Ainoa aika, kun olen poistanut viestejä muilta miehiltä ollessani suhteessa, on silloin, kun minulla on ollut jotain salattavaa... Terapiavuosien jälkeen olen ylpeä elävä todiste siitä, että kyllä, pettäjät voivat muuttua paremmiksi."

Yksi käyttäjä lainasi tiettyä osaa tarinasta: "Poistaa viestit entisiltä, joista on tullut ystäviä tai entisiltä heilalta, joiden kanssa hän on edelleen hyvissä väleissä..."

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!