Findance.com
20:10 - 07.07.2024 / maailmalta / Findance
Meneekö liian pitkälle? - "Poikaystäväni on pakkomielteinen Facebook-vakoilija"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Onko Facebook-vakoilu harmitonta vai epäilyttävää? Eräs nainen kääntyi sosiaalisen median puoleen tiedustellaakseen onko hänen poikaystävänsä somekäyttäytyminen normaalia, kertoo Mirror.

19-vuotias nainen selitti ensin, että hänen poikaystävänsä on pettänyt suhteessa pari kertaa. Vaikka hän korosti, että se oli hyvin kaukana menneisyydessä, hän sallii nyt hänen tarkistaa puhelimensa saadakseen mielenrauhaa.

Nainen kertoi anonyymisti somessa: "Joten minulla on tapa tarkistaa Facebook-hakuhistoria hänen puhelimestaan. Hän ei tiedä, että voin tarkistaa sen, mutta hän tietää, että tarkistan hänen puhelimensa, ja hän on ok sen kanssa. Viime aikoina hän on hakenut parhaan ystävänsä ex-vaimoa."

Aiemmin tämä pariskunta oli usein heidän mukanaan tuplatreffeillä ja tuki toisiaan vaikeina aikoina.

Nimetön nainen jatkoi: "Meillä oli vaikea aika, kun olin raskaana, koska olin hyvin onneton ja minulla oli aamupahoinvointia koko raskauden ajan. Hän viestitteli parhaan ystävänsä tyttöystävälle valittaen, kuinka minä käyttäydyin ja kertoi hänelle, että kohtelin häntä huonosti. Hän puolusti minua ja kertoi hänelle, että se johtui hormoneistani, ja hän kertoi, ettei ollut varma, pysyisikö kanssani kauan."

Tämä teki kaikille osapuolille olon epämukavaksi, ja poikaystävälle kerrottiin, että hänen on lopetettava viestittely parhaan ystävänsä tyttöystävän kanssa.

Nainen tarkisti poikaystävänsä puhelimen ja huomasi, että tämä oli käynyt ystävänsä tyttöystävän Facebook-sivulla kolme kertaa.

"Kerroin hänelle, että se on outoa, ja hän kielsi sen aluksi, mutta sitten alkoi sanoa yrittäneensä poistaa hänet ehdotuksista, mutta se ei käy järkeen. En tiedä enää, mitä ajatella."

Yksi huolestunut käyttäjä kommentoi: "Hae emotionaalinen pettäminen, se vaikuttaa siltä, mitä tässä voisi olla tapahtumassa."

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!