Findance.com
02:10 - 06.07.2024 / maailmalta / Findance
Nainen valitsi lapsen nimen kauhuleffasta: "Väittävät, että lapseni nimi aiheuttaa kiusaamista"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Eräs äiti on saanut osakseen kritiikkiä nimivalinnastaan, kun ihmiset varoittavat, että hänen lapsensa joutuu kiusatuksi koulussa nimen takia, koska se kuulostaa "pelottavalta nukelta", raportoi Mirror.

Lapsen nimen valitseminen on haastava tehtävä, jossa on otettava huomioon monia tekijöitä. On tärkeää, että nimi sopii sukunimeen eikä jätä lapselle huonoja nimikirjaimia. Lisäksi vanhempien tulisi miettiä, millaisia mielikuvia nimi herättää muissa ihmisissä.

Eräs tuleva äiti koki tämän ongelman, kun hän päätti antaa tyttärelleen nimen Annabelle. Hän piti nimeä suloisena ja klassisena, kunnes ihmiset alkoivat yhdistää sen vuoden 2014 kauhuelokuvassa esiintyvään "pelottavaan nukkeen".

Nainen kirjoitti somessa: "Päätimme vihdoin tyttäremme nimestä: Annabelle. Haluamme kutsua häntä Belleksi lyhyesti. Ongelma on, että joka kerta, kun kerromme nimen jollekin, he sanovat heti jotain tyyliin 'kuten se pelottava nukke?'. Kävi ilmi, että vuonna 2014 ilmestyi elokuva tappajanukesta nimeltä Annabelle! Onko kaikilla tämä mielleyhtymä? Johtaako tämä siihen, että häntä kiusataan koulussa? Onko nimi pilalla?"

Valitettavasti monet somettajat myönsivät myös ajattelevansa kauhuelokuvia ja muita pelottavia mielikuvia, kun kuulevat nimen Annabelle. Jotkut jopa sanoivat, että nimi muistuttaa heitä lehmän nimestä...

Kuitenkin useimmat kommentoijat olivat sitä mieltä, että nimestä ei aiheudu kiusaamista.

"Kyllä, ajattelen heti nukkea/kauhuelokuvia tai lehmää. En usko, että häntä kiusataan, sillä Annabelle on melko tavallinen nimi eikä se liity vain yhteen asiaan. Ei ole kuin antaisit lapsellesi nimen, joka on täysin sidoksissa johonkin hahmoon", eräs kirjoittaja kommentoi.

Toinen käyttäjä lisäsi: "Olen pahoillani, mutta ajattelen heti nukkea. Se on kaunis nimi, enkä usko, että hänen ikäryhmänsä lapset yhdistävät sitä samalla tavalla, joten kiusaamisen todennäköisyys on pieni."

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!