Findance.com
16:10 - 11.07.2024 / maailmalta / Findance
Naisen itsetunto romahti - "Molemmat ex-mieheni pettivät minua"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Mirror-lehden parisuhdekolumnisti Coleen Nolan antaa neuvoja 50-vuotiaalle naiselle, jonka itsetunto on kärsinyt kolauksen, kun kaksi hänen ex-aviomiestään ovat pettäneet häntä.

Nainen kaipaa neuvoja siitä, miten löytää elämäniloa ja ehkä myös uuden rakkauden.

50-vuotias nainen kertoo, että on ollut naimisissa kahdesti ja molemmat miehet ovat olleet uskottomia. Nainen kokee itsensä ylipainoiseksi ja erittäin yksinäiseksi, ja kaipaisi elämäänsä jotakuta erityistä, jonka kanssa nauttia elämästä ja vanheta yhdessä.

Nainen kertoo, että ei ole vielä eronnut toisesta miehestään, joka petti häntä hänen sairastuttuaan syöpään ja toipuessaan täydestä kohdunpoistosta. Hän kamppailee ylipainonsa kanssa ja vihaa itseään tämän takia, mikä on saanut hänen itsetuntonsa pohjamutiin. Hän kertoo, että ei tiedä, miten lähestyä ketään uutta ihmistä, mutta haluaisi yrittää löytää mukavan miehen elämäänsä.

Nainen työskentelee yövuoroissa hoitajana ja hänellä on vähän vapaa-aikaa, joten sosiaaliseen elämään ei ole paljon mahdollisuuksia. Hän kuitenkin haluaisi aloittaa elämänsä uudelleen haastavan ajanjakson jälkeen ja pyytää Coleen Nolanilta neuvoja tilanteeseensa.

Coleen Nolanin vastaus

Coleen Nolan vastaa Mirror-lehdessä että hän ymmärtää naisen tilanteen ja tietää, että on tärkeää muuttaa ajattelutapaa. Hän korostaa, että pettäminen ei ole naisen syytä, vaan se johtuu pettäjän omista ongelmista.

Nolan painottaa, että on tärkeää ymmärtää, ettei pettäminen johdu siitä, että nainen olisi sairas tai ylipainoinen, vaan koska pettäjä on pettäjä. Hän kehottaa naista lopettamaan itsensä syyllistämisen ja hyväksymään, että syy ei ole hänessä.

"Ota vastuu omasta hyvinvoinnistasi"

Nolan kehottaa naista ottamaan vastuun omasta terveydestään ja painostaan, mutta ei muiden vuoksi, vaan siksi, että nainen voisi itse paremmin ja kasvaisi itsevarmemmaksi.

Nolan neuvoo, että naisen ei tarvitse kiirehtiä uuden kumppanin etsimisessä, sillä hän ei ole vielä edes eronnut.

Nolan kertoo, että hän itsekin oli naista hieman vanhempi erottuaan viimeisestä aviomiehestään, mutta päätti ensin oppia rakastamaan itseään ja viihtymään yksin ennen kuin harkitsi uutta suhdetta. Tämä teki hänen elämäänsä merkittävän eron.

Hän neuvoo naista keskittymään vuoden ajan itseensä, olemaan lempeä itselleen ja huolehtimaan terveydestään. Kun nainen sitten tapaa uuden ihmisen – joko ystävän kautta tai treffisovelluksen avulla – hän on vahvempi ja itsevarmempi.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!