Findance.com
16:10 - 24.06.2024 / maailmalta / Findance
Pariskunnan laatuaika peruuntui lapsen sairastuttua - Mitä teki isä? - "On hullua..."
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Kun lapsi sairastuu, on luonnollista perua suunniteltu vapaa-ajan vietto. Erään äidin järkytys oli kuitenkin suuri, kun hänen miehensä ehdotti yllättävää varasuunnitelmaa peruttujen treffien sijaan.

Eräs nainen oli järjestänyt tuplatreffit ystävänsä ja tämän aviomiehen kanssa, mutta joutui pettymään, kun heidän 1,5-vuotias tyttärensä sairastui.

Hän ymmärsi, että heidän tulisi perua illallissuunnitelmansa, jotta he voisivat jäädä kotiin hoitamaan sairasta lastaan. Mies ehdotti, että he voisivat siirtää treffit ja jäädä kotiin katsomaan lasta.

Yllätyksekseen nainen kuitenkin kuuli pian mieheltään, että tämä haluaisi mennä triviailtaan kuntosaliryhmänsä kanssa. Nainen oli hämmentynyt ja vihainen. Hän kirjoitti Mirrorin mukaan somessa: ”Jos tyttäremme on tarpeeksi sairas, että joudumme perumaan illallisen ystävien kanssa, hänen ei pitäisi tehdä muita suunnitelmia lähteä ulos triviailtaan ja jättää minut kotiin sairaan lapsen kanssa. Hänen pitäisi pysyä kotona ja auttaa, eikö niin?”

Nainen keskusteli asiasta miehensä kanssa ja ehdotti, että tämä jäisi kotiin. Mies kuitenkin sanoi, että hän tulisi kotiin aikaisin, auttaisi siivoamaan ja ruokkimaan lasta ja sitten lähtisi triviailtaan. Tämä ei ollut vaimon mielestä sopiva ratkaisu.

Nainen on kuusi viikkoa raskaana heidän toisen lapsensa kanssa ja on kokenut viime aikoina ”merkittävää väsymystä”. Hän ilmaisi, että jos hän ei tuntisi itseään niin uupuneeksi, hän ei ehkä pahastuisi miehensä illanvietosta, mutta nykytilanteessa hän haluaisi mieluummin miehensä tukevan häntä kotona.

Somettajat ihmettelevät

Sosiaalisen median käyttäjät tukivat naista, ja monet kommentoijat olivat samaa mieltä siitä, että miehen tulisi hoitaa heidän lastaan, kun vaimo tarvitsee lepoa.

Eräs kommentoija kirjoitti: ”Ei, hänen on huolehdittava lapsestaan, koska sinun on levättävä.”

Toinen kommentoi: ”On hullua, että hän vain oletti olevansa vapaa. Äiti ei koskaan tekisi niin! Hänen ajattelunsa on, että sinä olet vastuussa vauvasta. Mikä juttu tämä on?”

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
Isyys lifestyle vanhemmuus äitiys
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!