Findance.com
20:10 - 24.06.2024 / viihde / Findance
38-vuotias mies on sarjapettäjä - "Ansaitsen nauttia elämästä ennen kuin lihon ja vanhenen"
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Mies, joka tunnetaan vain nimellä Nate, on avautunut intohimostaan elää kaksoiselämää, jossa hän salaa pettää vaimoaan ja toteuttaa kaikki fantasiansa ennen kuin "rumenee ja vanhenee".

Nate kertoo Mirrorin mukaan, ettei aio luopua nautinnollisesta elämäntyylistään.

Nate, 38, on onnellisesti naimisissa ja kahden lapsen isä. Kuitenkin perhe-elämänsä ulkopuolella hän elää täysin kaksinaamaista elämää, auttaen muita naisia toteuttamaan heidän salaisia halujaan samalla kun hän tyydyttää omiaan.

Hän paljastaa: "Rakastan sitä, että voin 'syödä kakun ja nauttia siitä muualla', koska se tarkoittaa, että en enää painosta vaimoani täyttämään seksuaalisia tarpeitani."

Nate etsii pitkäaikaisia suhteita netissä. Hän ei ole kiinnostunut yhden yön suhteista, vaan muodostaa emotionaalisia yhteyksiä rakastajiinsa. Naten mukaan jännitys on koko operaation riskissä, eikä hän halua sen loppuvan.

Ensimmäinen syrjähyppy ja sen jälkeinen elämä

Nate kertoo, että hänen ensimmäinen syrjähyppynsä tapahtui noin yhdeksän vuotta sitten. Aluksi hän tunsi siitä syyllisyyttä, mutta se ei estänyt häntä jatkamasta.

"Ensimmäinen suhteeni alkoi vahingossa, jos niin voi sanoa. Se oli joulukutsujen aikana ja tapahtui erään vanhemman johtajan kanssa. Hän oli hyvin viehättävä, ja minä olin kiinnostunut siitä, että hän oli vanhempi. Valta-asetelma oli osa vetovoimaa", Nate muistelee.

Tämän kokemuksen jälkeen Nate huomasi kaipaavansa samaa jännitystä ja liittyi netti salasuhdesivustolle. Hän löysi nopeasti uuden kumppanin, ja heidän suhteensa kesti kuusi kuukautta.

"Tapasimme kahden tai kolmen viikon välein. Hänen kumppaninsa oli usein poissa, ja heillä oli vapaa talo suurimman osan ajasta. Keskustelimme tapaamisista hotelleissa, mutta hän halusi tehdä sen kotonaan. Hän fantasioi seksistä eri huoneissa ympäri taloa", Nate kertoo.

Nate on jatkanut useita suhteita vaimonsa selän takana. Hän käyttää aina uusia sähköpostiosoitteita ja verkkopohjaisia viestityssovelluksia, eikä säilytä kuvia tai videoita.

"En halua koskaan jäädä kiinni. Aina kun ajattelen, mitä voisi mennä pieleen, se on potentiaalisesti melko kauheaa", hän sanoo.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!