Findance.com
16:10 - 23.06.2024 / maailmalta / Findance
Naiselle selviää miehensä elävän kaksoiselämää järkyttävän ovenkoputuksen jälkeen
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Nainen kertoo järkyttyneensä saatuaan selville, että hänen miehensä on elänyt salaa kaksoiselämää heidän 11 vuoden avioliittonsa aikana – ja hänellä on toinen perhe.

Nainen, 32, on ollut naimisissa miehensä kanssa yli 11 vuotta ja heillä on 8-vuotiaat kaksostytöt. Hän oli elänyt siinä uskossa, että heillä on onnellinen avioliitto, mutta totuuden selvittyä hän ei ole pystynyt pidättelemään kyyneliään.

Hän kirjoitti somessa Mirrorin mukaan: "Sain juuri tietää, että mieheni on pitänyt salaa toista perhettä."

Järkyttävä totuus paljastui oven takana

Nainen kertoi, että hänen miehensä Jonas työskentelee alalla, jossa hän viettää kolme kuukautta kerrallaan poissa kotoa ja kolme kuukautta kotona.

Vaikka tämä järjestely oli epämukava, Jonas ansaitsi niin hyvin, että naisen ei tarvinnut työskennellä, jos hän ei halunnut.

"Kaikkien näiden vuosien aikana en koskaan epäillyt häntä pettämisestä. Hän oli aina 'super rehellinen' ja kertoi minulle jopa tuntemuksistaan muita ihmisiä kohtaan", nainen kirjoittaa.

Mutta eräänä viikonloppuna, kun Jonas oli työmatkalla, tuntematon nainen koputti hänen ovelleen ja esitteli itsensä Cherryksi.

Katkera totuuden hetki

Kun nainen kysyi Cherrylta, mistä oli kyse, tämä murtui itkemään. Nainen otti hänet sisälle ja rauhoitettuaan hänet Cherry kertoi koko tarinan Jonaksesta.

"Ilmeisesti hän ja Jonas ovat olleet yhdessä yli kuusi vuotta ja heillä on 3-vuotias poika yhdessä", Cherry paljasti.

"He pitivät elämänsä täysin erillään meistä. Hänellä oli kaksi erillistä sosiaalisen median tiliä, ja koska hänen vanhempansa kuolivat auto-onnettomuudessa 15 vuotta sitten, hän ei joutunut esittelemään meitä toisilleen."

Aluksi nainen oli raivoissaan ja huusi Cherrylle, kunnes rauhoittui tajutessaan, että Cherrykin oli uhri. Cherry oli saanut tietää Jonaksen salaisuudesta tarkistettuaan pankkitiliotteita, joissa näkyi maksu tuntemattomaan kohteeseen. Hän tutki Jonaksen avaimet ja löysi todisteet toisesta perheestä.

"Hän löysi meidän yhteisen asuntomme pankkitilin kautta ja päätti kertoa minulle totuuden mietittyään asiaa yli kolme kuukautta", nainen kertoo.

"Hän yöpyy nyt sohvallani, ja olemme molemmat itkeneet ja kironneet Jonasta. Cherry ei ole laillisesti naimisissa Jonaksen kanssa, koska tämä oli myynyt hänelle tarinan siitä, että ei usko avioliittoon. Ainoa laillinen puoliso hänellä olen minä."

Neuvoja ja tuen tarvetta

Useimmat somettajat kehottivat naista kääntymään asianajajan puoleen ennen kuin tekee mitään.

Yksi kommentoija totesi: "Tilanne on kauhea, ja miehesi on kamala ihminen. Paras neuvo, jonka sain, kun löysin ex-vaimoni pettävän, oli asianajajaltani. Hänen sanansa olivat hyvin selkeät: voisit yrittää kostaa, mutta jonain päivänä lapsesi saavat tietää."

"Kuinka sinusta tuntuisi silloin? Joillekin ihmisille tämä voi olla ok, mutta minun mielestäni lapseni saavat vain yhden äidin ja yhden isän, ja vaikka hän oli huono vaimo, hän on itse asiassa aika hyvä äiti."

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!