Findance.com
20:10 - 20.06.2024 / viihde / Tuija Mehtätalo
Nämä ovat ehkä kolme pahinta sanaa, jotka voit sanoa kampaajallesi
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!

Kampaajat ovat taikureita, jotka saavat meidän näyttämään hetkessä paljon paremmalta. Mutta kuten kukaan mukaan, niin hekään eivät osaa lukea ajatuksia. Siihen liittyvät nämä kolme pahinta sanaa, jotka voit sanoa kampaajallesi.

Erään stylistin mukaan nämä kolme sanaa ovat todellakin pahinta, mitä kampaajalle voi sanoa. Ne sanat ovat, että ”minä luotan sinuun”. Suurin osa kampaamoiden asiakkaista tulevat tämän sanottuaan pettymään lopputuloksesta.

Vaikka olisit käynyt samalla kampaajalla, jo ties kuinka kauan, ei sinun siltikään kannata antaa hänelle vapaita käsiä tehdä hiuksillesi jotain mitä ette ole sopineet. Tulet olemaan paljon tyytyväisempi lopputulokseen, jos saavut kampaamolle paikalle mielessä jo valmiiksi jonkinlainen ajatus siitä, millaisen hiustenleikkauksen haluat.

Esimerkkikuvastakin voi olla paljon apua ja saat selitettyä kampaajallesi mitä haluat hiuksillesi tehtävän. Voit kuvan avulla selittää kampaajallesi mistä et pidä ja mistä pidät. Jos et ole varma mitä haluat, kampaajasi voi auttaa sinua asiassa ja kertoa, mikä onnistuu sinun hiuksillesi ja mikä ei.

Jos annat kampaajallesi vapaat kädet, etkä kerro lainkaan mistä sinä pidät, niin on turha valittaa, jos lopputulos ei ole mieluisa. Siksi kampaajalle ei kannata koskaan sanoa, että minä luotan sinuun ja saat vapaat kädet tehdä hiuksilleni mikä sinusta tuntuu parhaalta.

Suomen opettajat (ja koululaisten vanhemmat?) ansaitsevat oman bilebiisinsä! Klikkaa Spotifyyn ja kuuntele!

artikkelin avainsanat:
hiukset kampaamo lifestyle parturi
Tallenna itsellesi mahtava Spotify-soittolista!