Findance.com
02:10 - 29.05.2024 / maailmalta / Findance
Nainen harkitsee tunnustavansa kuuden vuoden takaisen syrjähypyn - syyllisyys painaa yhä
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Eräs nainen, joka oli suhteessa naimisissa olevan miehen kanssa kolme kuukautta, harkitsee nyt kertovansa totuuden entisen rakastajansa vaimolle, raportoi Mirror.

Anonyymi nainen kertoi somessa, ettei tiennyt miehen olevan naimisissa, kun he alkoivat tapailla, ja sai tietää asiasta vasta myöhemmin – kun miehen vaimo oli raskaana. Tämä johti romanssin lopettamiseen.

Nainen sai hiljattain tietää, että mies ja hänen vaimonsa ovat saaneet toisen lapsen. Tämä sai hänet pohtimaan suhdettaan uudelleen. Hän ei ole koskaan kertonut miehen vaimolle tämän uskottomuudesta, mutta nyt hän harkitsee tunnustamista kuusi vuotta myöhemmin.

Mumsnetissä julkaisemassaan postauksessa nainen kertoi: "Olin miehen kanssa kolme kuukautta, kun sain tietää, että hän oli naimisissa ja odotti lasta. Sain tietää, ettei se ollut ensimmäinen kerta, kun hän petti vaimoaan."

"Ennen avioliittoa hän oli pettänyt useita kertoja. Mies on pakonomainen valehtelija."

Nyt hän on saanut tietää, että he ovat saaneet toisen lapsen, joka on vuoden ikäinen. Nainen on tietysti jatkanut elämäänsä ja saanut oman lapsensa, mutta syyllisyys on kalvanut häntä vuosien ajan.

"Pitäisikö minun puhua asiasta nimettömästi?", hän pohti.

Kommentit jakautuvat

Kommentoijat olivat nopeasti kyseenalaistamassa, miksei nainen puhunut asiasta heti.

Hän väitti, ettei halunnut lisätä vaimon stressiä raskauden aikana. Kuitenkin hän yhä tuntee syyllisyyttä siitä, että antoi miehen "selvitä ilman seuraamuksia" ja haluaa vaimon tietävän, millainen hänen puolisonsa todella on.

"Annoin jonkun selvitä ilman seuraamuksia ja johdatella raskaana olevaa naista ja minua sekä ties kuinka monta muuta. Mies on patologinen valehtelija ja jopa valehteli terveydestään saadakseen myötätuntoa. Olen ajoittain pohtinut, teinkö todella oikein."

Mielipiteet naisen päätöksestä olivat jakautuneita. Monet uskoivat, ettei vanhaa haavaa kannattaisi avata vuosia myöhemmin.

"Jos hän on huijari ja pakonomainen valehtelija, vaimo tietää sen jo todennäköisesti. Jos et tuntenut tarvetta sanoa mitään kuusi vuotta sitten, sinun ei pitäisi sanoa mitään nyt", eräs kommentoija kirjoitti.

Toinen kommentoija lisäsi: "En kiellä, että hän on ääliö, mutta jätä asia rauhaan. Tämä vain helpottaisi omaatuntoasi, eikä kukaan kiittäisi sinua tämän esiin kaivamisesta nyt. Et tiennyt hänen olevan naimisissa, eikä tämä ollut sinun syytäsi, joten jatka elämääsi pää pystyssä ja ota lohtua siitä, että pääsit eroon tästä miehestä."

Tiettävästi nainen päätti lopulta olla sanomatta mitään, koska se voisi aiheuttaa "mahdollisia ongelmia" hänen omalle kumppanilleen ja heidän tyttärelleen.