Findance.com
20:10 - 27.05.2024 / viihde / Findance
TikTok-vaikuttaja syyttää ravintolaa torjumisesta - kommentoijat eivät puolustaneetkaan
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

TikTok-sisällöntuottaja Jamieson May on saanut paljon negatiivista palautetta julkaistuaan videon, jossa hän häpäisee ravintolan, joka torjui hänen yhteistyötarjouksensa.

May, joka jakaa sosiaalisessa mediassa sisältöä matkustamisesta, elämäntyylistä, muodista ja ruoasta, julkaisi hiljattain videon melbournelaisesta kasvisravintola Patsy'sistä.

Kolmiminuuttisessa TikTok-videossaan May kertoi Mirrorin mukaan, kuinka hän otti yhteyttä ravintolaan yhteistyötarjouksen merkeissä ja kertoi, miten hän voisi hyödyttää heidän brändiään. Hän oli "ällistynyt" nähdessään ravintolan vastauksen, ja väitti sen olleen "äärimmäisen töykeä" ja "epäammattimainen".

May selitti, kuinka hän käytti valmista mallipohjaa ottaessaan yhteyttä Patsy'siin kysyäkseen yhteistyöstä. Hän lisäsi: "Lähetin viestin tälle ravintolalle. Olen lähettänyt samanlaisia viestejä muille, eikä koskaan ole ollut ongelmaa. He vastasivat näin..."

Jamieson jakoi kuvakaappauksen väittäen, että viestit olivat hänen ja ravintolan välillä. Ravintolan viestissä sanottiin: "Sinulla ei näytä olevan seuraajia, ehkä voisit lähestyä meitä, kun sinulla on yli 100 000 seuraajaa." Jamieson vastasi: "Anteeksi, mutta tuo on äärimmäisen töykeää."

Ravintola vastasi: "Ehkä... mutta teeskentelet olevasi vaikutusvaltainen sosiaalisessa mediassa, mikä ei ole totta. Sen sijaan, että sanoisin suoraan sinun valehtelevan ja esittävän olevasi hyödyksi liiketoiminnallemme... sanoin vain, että tule takaisin, kun pystyt oikeasti tekemään sen, mitä väität. Onko epäkohteliasta kyseenalaistaa jotain, mikä ei selvästi pidä paikkaansa?"

TikTokkaajien hyökkäys

TikTokissa May lisäsi: "Olen aivan sanaton. Minulla ei ollut sanoja. Olin oikeasti ällikällä lyöty, että joku voi sanoa tuollaista toiselle ihmiselle. Tämä on selvästi joku, joka ei ole markkinoinnin ammattilainen - he eivät ymmärrä kirjaimellisesti mitään."

Hänen videonsa ei kuitenkaan saavuttanut haluttua kohdeyleisöä – muita sisällöntuottajia – vaan hän sai osakseen valtavasti vihaisia kommentteja.

Hän kertoi Daily Mail Australialle: "Ihmiset lähettivät äärimmäisen töykeitä kommentteja, että olen vain etuoikeutettu vaikuttaja, joka haluaa 'ilmaista' tavaraa ja valitan siitä."

TikTok-video

@jamiesonmayyy I just can't believe that someone else in the professional industry of marketing and having there own business would say this to another human being Your follower count does not define you! You might have 10x better content then someone with 1 million followers!! I wanted to create this video to let all other content creators know that this is extremely unprofessional and disgusting. - #melbournerestaurants #melbournerestaurant #contentcreator #melbournefood #exposingthetruth #exposingfooditem #exposingrestaurants #contentcreatortips