Findance.com
10:10 - 24.05.2024 / viihde / Tuija Mehtätalo
Ota nämä 7 askelta, kun olet juuri käynyt ensitreffeillä
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Hyvän ensivaikutelman antaminen on tärkeää, kun on ensitreffeillä.

Mutta se mitä teet ensitreffien jälkeen, vaikuttaa myös siihen, haluaako hän nähdä sinut uudelleen. Vaikka treffit olisivat sujuneet hyvin, voi tapahtua jotain, jonka takia hän ei halua sinun kanssasi toisille treffeille.

Mutta jos otat ensimmäisten treffien jälkeen nämä alla olevat askeleet, lisäät todennäköisyyttä sille, että olet pian ottamassa askeleita kohti toista treffipaikkaanne, kertoo BestLifeOnline.

Jos otat ensitreffien jälkeen nämä 7 askelta, olet lähempänä seuraavia treffejä kuin uskotkaan:

1. Ilmaise hänelle kiitollisuutta jollakin tavalla. Voit esimerkiksi lähettää hänelle viestin, jossa kiität häntä mukavista treffeistä.

2. Osoita hänelle, että kiinnostuit hänestä. Kerro hänelle viestissä, jossa kiitit häntä, myös siitä, kuinka esimerkiksi nautit hänen seurastaan.

3. Ole kärsivällinen ja anna hänelle tilaa. Älä esimerkiksi lähettele hänelle heti liian monta viestiä tai oleta, että hän haluaisi tai ehtisi näkemään sinua kovin pian uudelleen esimerkiksi jo seuraavana päivänä.

4. Todista hänelle, että kuuntelit mitä hän kertoi sinulle treffeillä. Jos hän suositteli siellä jotain TV-ohjelmaa, kerro että aiot tutustua nyt tuohon ohjelmaan.

5. Älä leiki hänen kanssaan esimerkiksi esitä vaikeasti saatavaa tai jätä vastaamatta moneen päivään hänen lähettämiin viesteihin.

6. Keskity omaan hyvinvointiisi, koska treffien jälkeen on normaalia tuntea itsensä hiukan ahdistuneeksi, vaikka treffit olisivatkin sujuneet hyvin.

7. Ehdota jossakin vaiheessa toisia treffejä, jonka varmasti haluat tehdä, jos hän vaikutti mielenkiintoiselta.

Näillä askelilla ehkä takaat, että toiset treffit ovat tulossa.