Findance.com
02:10 - 21.05.2024 / maailmalta / Findance
Miehen rehellinen tunnustus vaimon pahanhajuisesta hengityksestä aiheutti kylmän vastaanoton
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Erään miehen tunnustus vaimonsa pahanhajuisesta hengityksestä johti siihen, että vaimo vältteli miestään useiden päivien ajan. Monet tukivat kuitenkin miestä, sillä he katsoivat, että hänellä oli oikeus huomauttaa asiasta vaimonsa terveyden vuoksi, raportoi Mirror.

Mies kertoi, että hänen vaimonsa "kehitti kamalan hengityksen" noin vuosi sitten ja kuvasi sitä "hengitykseksi, joka saa sinut oksentamaan."

Tilanne ei ollut suunhoidon puutteesta johtuva, sillä vaimo "harjaa hampaansa joka aamu ja ilta," mutta miehen mukaan hänellä on reikiä hampaissaan.

"Hän herättää minut välillä pelkästään hengittämällä kasvojeni edessä", mies kommentoi ja kertoi, että vaimo ei ollut koskaan käynyt hammaslääkärissä lapsena, joten hän pelkää hammaslääkäriä.

"Joka kerta kun tuon asian esille, hän puolustautuu ja sanoo, että meillä ei ole rahaa tai vakuutusta", mies kirjoittaa somessa.

Kiusallinen tilanne

Tilanne kärjistyi koulutapahtumassa, jossa pariskunta oli tyttärensä kanssa.

"Odotimme jonossa, kun vaimo puhui minulle kasvoihini, ja sain haisteltavakseni hänen hengityksensä. Tein ilmeen ja vetäydyin kauemmas. Hän suuttui ja kieltäytyi puhumasta minulle, kunnes istuimme syömään", mies kertoi.

"Syödessämme vaimo sanoi, että olin ilkeä tehdessäni sen ilmeen. Vastasin kuiskaten, ettei kukaan muu kuulisi: 'En ollut ilkeä. Se oli vain reaktioni. Sinulla on reikiä, jotka pitää paikata ennen kuin ne mädättävät hampaasi kokonaan.'"

Tämän tunnustuksen jälkeen vaimo ei puhunut miehelle ennen kuin he lähtivät tapahtumasta.

Somettajien kommentit

Monet somettajat katsoivat, että mies ei ollut kohtuuton, ja yksi kommentoija kirjoitti: "Hänen pelkonsa ja häpeänsä ovat ymmärrettäviä, mutta eivät ole tekosyy. Onko hän samanlainen muiden lääkäreiden ja vastaanottojen kanssa? Jos ei, korosta hänelle, että hammaslääkäriin meneminen ei ole pelkästään esteettinen asia tai hyvän hengen tuoksu, vaan kyse on terveydestä. Mitä kauemmin hän lykkää sitä, sitä kalliimmaksi ja peruuttamattomammaksi vahingot tulevat."

Toinen kommentoija kehotti naista käsittelemään asiaa: "Mitä kauemmin hän odottaa, sitä todennäköisemmin tulee komplikaatioita. Kehota häntä kohtaamaan pelkonsa ja hoitamaan asia ennen kuin hän tarvitsee juurihoitoa."

artikkelin avainsanat:
pahanhajuinen hengitys parisuhde rakkaus