Findance.com
10:10 - 20.05.2024 / maailmalta / Findance
Hammasharjan jakaminen herättää kiivasta keskustelua pariskuntien keskuudessa
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Nainen on herättänyt kiivaan keskustelun hammasharjan jakamisesta, jota jotkut pitävät "äärimmäisen ällöttävänä" - ja se on tarjonnut silmiä avaavan näkemyksen kylpyhuoneen rajoista.

Parisuhteissa jopa rakastavimmat pariskunnat kohtaavat haasteita jakaessaan kylpyhuoneen. Nämä jaetut tilat pakottavat kumppanit käsittelemään hygieniakäytäntöjään, mikä usein johtaa yllättäviin paljastuksiin.

Mirror raportoi äidistä, joka herätti kiivaan keskustelun netissä kysyessään, onko hammasharjan jakaminen hyväksyttävää.

Tosi-tv:n laukaisema keskustelu

Keskustelu alkoi äidin katsottua jakson "Real Housewives of Dallas" -sarjasta, jossa aviomies antoi vaimolleen uuden hammasharjan estääkseen tätä käyttämästä hänen harjaansa.

Kiinnostuneena hän kääntyi Mumsnetin puoleen kysyäkseen, pidetäänkö hammasharjan jakamista hyväksyttävänä.

Hän kirjoitti: "Olenko kohtuuton ajatellessani, että ruoantähteiden, plakin ja aamusuun ällötyksen jakaminen rakkaan kanssa on äärimmäisen ällöttävää?"

Julkiset reaktiot

Vastaukset olivat ristiriitaisia. Jotkut käyttäjät olivat samaa mieltä äidin kanssa ja kutsuivat käytäntöä "äärimmäisen ällöttäväksi".

Eräs käyttäjä kommentoi: "En ikinä käyttäisi kumppanini hammasharjaa, ja olisin kauhistunut, jos koskaan saisin tietää, että hän on käyttänyt minun harjaani. Yäk!"

Toiset eivät nähneet ongelmaa ja vertasivat sitä muihin intiimeihin tekoihin parisuhteessa.

"Jos peset hammasharjasi käytön jälkeen? Onko se pahempaa kuin suuteleminen/muut intiimit toimet?" eräs henkilö vastasi.

Keskustelun laajeneminen

Keskustelu ei pysähtynyt hammasharjoihin. Muut käyttäjät osallistuivat omilla hygieniaan liittyvillä rajoillaan, kuten pyyhkeiden ja suihkusienien jakamisella.

Eräs henkilö kertoi: "Ei ikinä. Se on ällöttävää. Enkä käytä samaa pyyhettä myöskään. Olen nähnyt hänen pyyhkivän pyyhkeellä takapuoltaan."