Findance.com
20:10 - 23.05.2024 / maailmalta / Findance
Nainen sai järkyttävän viestin ystävältä raskauden ilmoittamisen jälkeen
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Yksi nainen kertoi, kuinka hänen suuri hetkensä muuttui painajaiseksi, kun hän sai loukkaavan viestin perhetuttavalta, raportoi Mirror.

Ennen tarinan kertomista nimettömänä pysyvä somettaja selitti, että hän oli järjestänyt suuret häät neljä kuukautta sitten ja tullut raskaaksi kuukausi avioliiton solmimisen jälkeen. Tuolloin hän ei ollut "ollenkaan ylipainoinen", mutta silti hän sai lihavuutta pilkkaavan viestin.

Nainen kertoi saaneensa tekstiviestin, joka oli vastaus ultraäänikuvaan tulevasta vauvasta.

"Vau. Onnea!", perhetuttava vastasi ja lisäsi brutaalisti: "Näytit lihavammalta hääkuvissasi. Nyt tiedän miksi."

Reaktiot viestiin

Hämmästyneenä somettaja vastasi: "En ollut raskaana hääpäivänäni...."

Odotetusti, tekstiviestivaihto on kerännyt lukemattomia kommentteja verkossa, ja monet käyttäjät olivat yhtä järkyttyneitä epäystävällisestä vuorovaikutuksesta.

Yksi henkilö kirjoitti: "Kuka sanoo jotain tuollaista? Luuliko hän, että odotit tähän asti jakaaksesi ultraäänikuvia? Se ei ole ystävä."

Toinen lisäsi: "Minulle tapahtui jotain samanlaista. Olin noin kuusi viikkoa raskaana, kun mieheni kosi. Kun kerroimme isoäidilleni noin 12 viikon kohdalla, hän vain sanoi: 'Voi, siksi vatsasi näytti niin isolta kihlakuvissasi!'."

Veljen tuki

Somettaja vakuutti kaikille, että perhetuttava katui sanomisiaan nyt, saatuaan maistaa omaa lääkettään, vaikkakin on epäselvää, mitä tarkalleen tapahtui.

Nainen kertoi: "Näytin tämän veljelleni ja hän menetti malttinsa, lähetti perhetuttavalle viestin ja haukkui hänet täysin. Ja vaikka painoni ei pitäisi olla tärkeää, en ole ollenkaan ylipainoinen."

Monet osoittivat tukensa tälle, yksi kirjoitti pian: "Olen niin iloinen, että veljesi tukee sinua! Onnea raskaudestasi" ja joku toinen lisäsi: "Hän ei ole ystävä. Pidä etäisyyttä".

artikkelin avainsanat:
raskaus synnytys ystävä ystävät