Findance.com
12:10 - 19.05.2024 / maailmalta / Findance
Mies jätti tyttöystävänsä epämiellyttävän telttaretken jälkeen - "En anna koskaan anteeksi, mitä hän teki"
Tykkäätkö ysärimusasta? Meillä olis aivan huikea Spotify-soittolista sulle - tallenna täältä

Mies, 27, selittää Mirroin mukaan, että tyttöystävä, 22, oli menossa telttaretkelle lentopallojoukkueensa kanssa, ja ryhmään kuului myös kaksi muuta miestä.

Mies tunsi olonsa "epämiellyttäväksi" suunnitelmasta, mutta tyttöystävä päätti silti lähteä. Tämä jätti miehen "mustasukkaiseksi ja turhautuneeksi".

Somessa julkaistussa postauksessa mies kertoi, että heillä on pitkän matkan suhde, sillä tyttöystävä muutti toiseen osavaltioon heidän aloitettuaan seurustelun. He näkevät toisiaan vain muutaman kuukauden välein.

Viime aikoina tyttöystävä oli tehnyt uusia ystäviä lentopalloa pelatessaan, ja näihin ystäviin kuului erityisesti yksi mies, jota kutsutaan nimellä "Mike". Mies oli erityisen ärsyyntynyt Miken läheisyydestä tyttöystäväänsä kohtaan.

Tyytymättömyys leirintäretkeen

Leirintäretki sai miehen hälytyskellot soimaan, sillä hän ei halunnut tyttöystävänsä olevan yksin Miken kanssa. Vaikka tyttöystävä vakuutti, että mukana olisi myös toinen nainen, mies ei ollut tyytyväinen – ja päätti lopulta päättää suhteen tämän takia.

"Hän sanoi minulle, että hän menee telttailemaan lentopalloporukan kanssa. Mukana olisi kaksi miestä ja hän – yksi heistä on Mike. Hän näki ilmeestäni, että olin ahdistunut, mutta emme puhuneet siitä enempää". mies kirjoitti.

Sosiaalisen median reaktiot

Somettajat olivat jakautuneita miehen päätöksen suhteen. Jotkut olivat sitä mieltä, että nainen oli "epäkunnioittava", koska ei kuunnellut poikaystävänsä huolia, kun taas toiset pitivät miehen reaktiota ylilyöntinä.

"Todella epäkunnioittavaa sinua kohtaan", yksi käyttäjä kommentoi.

Toinen käyttäjä kysyi: "Oletko yrittänyt olla aikuinen ja puhua hänelle asiasta, vai oliko sinun tapasi selvittää asia kysyä joukolta tuntemattomia ihmisiä, jotka eivät tiedä teistä mitään?".

Kolmas kommentoi: "Minusta on outoa, ettet sanonut hänelle suoraan, että tämä matka ei käy ja sitten eroat hänestä, koska hän meni."

artikkelin avainsanat:
ero parisuhde pettäminen rakkaus uskottomuus