Findance.com
02:10 - 20.05.2024 / maailmalta / Findance
Nainen hämmästyi saatuaan viestin mieheltä, joka perui treffit useaan otteeseen
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Yksi nainen nousi viraaliksi, kun hän jakoi yllättävän viestin, jonka oli saanut mieheltä, joka jatkuvasti peruutti heidän treffisuunnitelmansa.

Nykyajan deittailun etiketti voi olla monimutkainen, ja monet sinkut ovat kokeneet ghoustauksen ja rakkauspommituksen kaltaisia ilmiöitä.

Sosiaalisen median käyttäjä, jota kutsutaan nimellä Courtney, kertoi tarinansa X:ssä ja se sai paljon huomiota, raportoi Mirror.

Miehen selitys

Courtney kertoi, että hän ja kyseinen mies olivat yrittäneet sopia treffeistä, mutta heidän aikataulunsa eivät koskaan osuneet yksiin.

Lopulta mies lähetti pitkän viestin, joka yllätti hänet. Viestissä mies selitti tilanteensa: "Hei. Tiedän, ettemme ole koskaan tavanneet, joten en ole varma, onko tämä liioittelua, mutta haluan mieluummin selittää kuin ghoustata. Minulla on ollut paljon perheeseen liittyviä terveysongelmia viimeisen kuukauden aikana, ja olen myös alkanut puhua jonkun kanssa, jonka kanssa olen seurustellut aiemmin, koska hän tietää tilanteen."

Reaktiot ja vastaus

Courtney oli erityisen yllättynyt miehen kohteliaisuudesta. Hän ei halunnut jakaa viestiä pilkatakseen miestä, vaan korostaakseen, kuinka hyvältä tuntui saada rehellistä viestintää tuntemattomalta.

Hän vastasi miehelle: "Ei mitään hätää! Selitystä ei tarvittu, mutta arvostan sitä. Toivon, että kaikki on kunnossa perheesi kanssa! Ja ei huolia, suunnitelma kuulosti hauskalta, mutta toivon sinulle kaikkea hyvää!"

Sosiaalisessa mediassa jaetut kokemukset

Courtneyn julkaisu on saanut valtavan määrän tykkäyksiä, ja monet X:n käyttäjät ovat jakaneet omia vastaavia kokemuksiaan. Eräs käyttäjä kirjoitti: "Minulla oli samanlainen kokemus... mies lähetti ihanan viestin, jossa hän sanoi, ettei tämä ole hänelle oikea aika. Arvostin sitä kovasti."

Toinen kommentoi: "On vielä olemassa herrasmiehiä. Pieni keskinäinen kunnioitus vie pitkälle."