Findance.com
04:10 - 11.05.2024 / maailmalta / Findance
Anoppi raivostui juuri synnyttäneen äidin tekemästä makaronilaatikosta

Mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!

Vain neljä viikkoa ensimmäisen lapsensa syntymän jälkeen nuori äiti joutui odottamattomaan tilanteeseen, kun hänen appivanhempansa ilmoittivat tulevansa kylään viime hetkellä.

Vaikka koti oli sekaisin ja äiti itse vielä toipilaana, hänen aviomiehensä odotti hänen valmistavan kotiruokaa vanhemmilleen.

Ehdotus noutoruoasta ei kelvannut, vaan aviomies painotti, että ruoan tulee olla itse tehtyä, jotta vierailu koettaisiin vieraanvaraiseksi.

Näin ollen äiti päätti valmistaa yksinkertaisen makaronilaatikon, mutta tämä valinta ei miellyttänyt anoppia.

"Hän katsoi minua järkyttyneenä ja kysyi, pidänkö todella makaronilaatikkoa sopivana tarjottavana heille. Kun kysyin, miksi ei olisi, anoppi sanoi sen olevan epäkunnioittavaa ja osoittavan, etten ymmärrä, miten vieraita tulisi kestitä, äiti kertoi somessa Mirrorin mukaan.

Tilanne eskaloitui nopeasti, ja appivanhemmat päättivät lähteä kotiin. Aviomies syytti vaimoaan perheen loukkaamisesta pelkällä ruoanvalinnalla, ja väitti, että olisi ollut parempi olla tarjoamatta mitään.

Kommenttiosiossa moni tuki nuorta äitiä, ihmetellen, miksei aviomies ollut valmistanut itse ruokaa tai miksei perhe tuonut ruokaa uudelle äidille, kuten tapana usein on.

Uusi suomipop-biisi tarinoi, mitä tapahtuu, kun isä kohtaa lapsensa Lilli-opettajan humalassa baarissa? Klikkaa Spotifyyn!