Findance.com
22:10 - 05.05.2024 / maailmalta / Findance
Aviopuolison ärsyttävä tapa turhauttaa - "En voisi itse olla näin töykeä"

Kommunikointi on nyt helpompaa kuin koskaan, mutta onko meidän velvollisuutemme vastata tähän jatkuvaan tulvaan, vai onko viestin lukeminen ja siihen vastaamatta jättäminen joskus töykeää?

Eräs vaimo on Mirrorin mukaan ilmaissut turhautumisensa julkisesti siitä, että hänen aviomiehensä ei vastaa viesteihin.

Nainen mainitsee viestittävänsä aviomiehelleen vain, kun tarvitsee mielipidettä asioissa, kuten tuleeko tämä ajoissa kotiin viemään heidän poikansa jalkapalloharjoituksiin.

"Voi olla, että laitan päivässä yhden viestin, johon tarvitsisin vastauksen", nainen lisää.

"Kaikki viestit luetaan ja sitten ne jätetään huomiotta. Näen hänet jopa verkossa ja kahdella viimeisimmällä kerralla tiedän, ettei hän ollut töissä."

"Hänellä on kiireinen työ, joten en odota vastausta välittömästi. Mutta ei minkäänlaista vastausta? Sitten toisinaan vain viisi minuuttia sen jälkeen, kun olen lähettänyt viestin, hän kommentoi tai osallistuu keskusteluun perheen WhatsApp-ryhmässä, jossa on mukana hänen sisaruksensa ja vanhempansa. Hän vastaa aina siihen tai lähettää meemejä Instagramissa."

Naisen mukaan miehen käytös saa hänet tuntemaan olonsa todella huonoksi, ja hän arvostaisi minkäänlaista vastausta, sen sijaan että jäisi kokonaan ilman.

Hän kertoo ottaneensa asian puheeksi aiemmin, mutta ei "vakavassa" mielessä, ja aviomies vain nauroi asialle.

"En vain voi kuvitella olevani koskaan niin töykeä hänelle, että jos hän tarvitsee tietää jotain, vain luen viestin ja jätän huomiotta"

"En tiedä, onko tämä normaalia käytöstä ja ovatko useimmat aviomiehet samanlaisia, vai onko tämä asia, jonka pitäisi nostaa esiin?"

artikkelin avainsanat:
kännykät parisuhde rakkaus WhatsApp