Findance.com
02:10 - 05.05.2024 / maailmalta / Findance
Miehen nauru alastomalle vaimolleen järkytti - "Hän nauroi vartalolleni"

Nainen on jakanut sosiaalisessa mediassa kipeän kokemuksensa, kun hänen aviomiehensä nauroi nähdessään hänet alasti ensimmäistä kertaa vuosien jälkeen.

28-vuotias nainen on kamppaillut kehonkuvansa kanssa synnytettyään lapsensa kolme vuotta sitten, ja on sallinut aviomiehensä nähdä itsensä täysin alasti vain kerran tuon jälkeen.

Vaatteet päällä intiimeissä hetkissä

Nainen kertoi somessa Mirrorin mukaan, ettei hänen aviomiehensä ole nähnyt häntä täysin alasti valossa useaan vuoteen.

"En liioittele enkä vitsaile. Olen aina ollut erittäin epävarma vatsastani. Olen lyhyt ja minulla on lyhyt ylävartalo, joten näyttää siltä, että minulla on aina vatsa, vaikka painaisin alle 52 kiloa", nainen selitti.

Arkaluontoinen tilanne kylpyhuoneessa

Tilanne sai käänteen, kun nainen oli juuri noussut kylpyammeesta ja unohtanut lukita oven. Aviomies astui huoneeseen ja nauroi nähdessään hänet, mikä sai naisen tuntemaan itsensä nolatuksi.

"Katsoin häntä ja hän alkoi heti pyydellä anteeksi. Huusin hänelle, että poistuisi huoneesta. Myöhemmin sinä iltana hän yritti puhua kanssani ja selitti, että hänen ei olisi pitänyt nauraa, mutta hän oli vain niin iloinen nähdessään minut, ja myönsi, että näytin 'vähän hassulta' vatsani ja makkaroiden vuoksi", nainen muisteli.

Vastareaktioita ja tukea sosiaalisessa mediassa

Kommentoijat sosiaalisessa mediassa osoittivat tukensa naiselle, kritisoiden aviomiehen käytöstä. "Aviomieheni on rakastanut ja palvonut vartaloani kaikissa koo'issa vuosien varrella, myös lasten saamisen jälkeen. Tämä ei ole normaalia, olen pahoillani," eräs käyttäjä kirjoitti.

Toinen lisäsi, "Miehesi on idiootti. Hän tietää hyvin, miten tunnet, ja silti käyttäytyi näin."

Nainen on niin järkyttynyt tapahtuneesta, että harkitsee nyt plastiikkakirurgiaa. "Vihaan kehoani", hän totesi lopuksi.

artikkelin avainsanat:
itsetunto parisuhde rakkaus