B R Photo / Alamy / AOP
12:10 - 19.04.2024 / pelit / Findance
Golden Axe -pelin pohjalta animaatiosarja
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Comedy Central on tilannut kymmenen jakson animaatiosarjan Golden Axe, joka perustuu suosittuun Sega-videopeliin.

Sarjan tuotannosta vastaa CBS Studios yhteistyössä Sony Pictures Televisionin ja Original Filmin kanssa.

Ääninäyttelijäkaartia johtavat Deadlinen mukaan Emmy-palkittu Matthew Rhys ("The Americans"), Danny Pudi (Mythic Quest), Lisa Gilroy (Jury Duty), Liam McIntyre (Spartacus) ja Carl Tart (Grand Crew).

Juoni ja hahmot

Golden Axe kuvataan humoristisena ja kunnioittavana kunnianosoituksena Segan vuonna 1989 julkaistulle pelisarjalle.

Sarjan pääosassa ovat veteraanisoturit Ax Battler, Tyris Flare ja Gilius Thunderhead, jotka taistelevat jälleen kerran pelastamaan Yurian pahan jättiläisen Death Adderin kynsistä, joka ei tunnu pysyvän kuolleena. Tällä kertaa heidän joukkoonsa liittyy kokematon ja valmistautumaton Hampton Squib.

Rhys tulkitsee Gilius Thunderheadia, ärtyisää taistelukääpiötä, jolla on heikko hygienia ja olkapäällään lepäävä kauna. Pudi esittää Hampton Squibia, naiivia ja kokematonta seikkailijaa, joka on haaveillut seikkailusta koko ikänsä ja toivoo, että hänen positiivinen asenteensa korvaa hänen kyvyttömyytensä toimia.

Gilroy on Tyris Flare, pelottava taisteluvelhotar, joka on vaarallinen taistelussa ja vielä vaarallisempi terävän älynsä kanssa.

McIntyre näyttelee Ax Battleria, barbaaritaistelijaa, jolla on tiukka kunnian koodi ja kultaisen noutajan luonne.

Tart esittää Chronos "Evil" Laitia, itseään 100%:n pahiksena pitävää humanoidipantteria, joka todellisuudessa on epämukavan mauton ja ei osaa lukea ympäristöään.