Findance.com
04:10 - 18.04.2024 / maailmalta / Findance
Kadonnut lapsi löytyi minuuteissa Kristan oivaltaman etsintätekniikan ansiosta
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Äidin kokema paniikki muuttui helpotukseksi, kun hän onnistui löytämään kadonneen kolmevuotiaan tyttärensä Lilyn vain muutamassa minuutissa käyttämällä verkossa näkemäänsä "etsi äänekkäästi" -tekniikkaa, raportoi Mirror.

Krista, ammatiltaan hääkuvaaja, oli vienyt lapsensa suureen sisäleikkipaikkaan, jossa pienten soppien ja kulmien paljous teki piiloutumisesta helppoa lapsille.

Lapsen katoaminen herättää paniikkia

Krista kertoi olleensa keskustelemassa toisen äidin kanssa, kun Lily oli liikkunut eri leikkialueiden välillä. Kun Krista kääntyi katsomaan tytärtään, tämä oli kadonnut näkyvistä.

"Aloin paniikoida, mutta sitten muistin TikTok-videon, jossa toinen äiti löysi kadonneen lapsensa supermarketista juuri tämän tekniikan avulla", Krista selitti.

Yksinkertainen mutta tehokas menetelmä

Sen sijaan, että olisi huutanut vain tyttärensä nimeä, Krista alkoi kuvailla ääneen tyttärensä vaatetusta: "Pieni tyttö, pinkki paita, pinkki Minni Hiiri -paita!"

Tämä auttoi muita paikalla olevia tunnistamaan Lilyn nopeasti.

"Luultavasti näytin hieman hullulta, mutta se toimi. Jos koskaan kadotat lapsesi, tai vaikkapa koirasi, huuda kuvaus heistä, nosta ääntäsi", Krista jatkoi.

Muiden vanhempien tuki ja yhteistyö osoittautuivat korvaamattomiksi, kun useampi paikalla ollut äiti alkoi toistaa Kristan huutoa, ja pian yksi heistä huomasi Lilyn!

artikkelin avainsanat:
lapsiperheille TikTok vanhemmuus äitiys