Findance.com
22:10 - 17.04.2024 / maailmalta / Findance
Nainen paljasti poikaystävänsä valehtelevan - kosti yhdessä vaimon kanssa
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Nainen on saanut osakseen ylistystä kekseliäästä kostostaan, kun hän sai selville, että hänen poikaystävänsä oli naimisissa ja valehteli erostaan.

Tapaus nousi esiin, kun miehen vaimo otti yhteyttä naiseen.

"Sain selville, että poikaystävälläni oli vaimo ja että he eivät olleetkaan eronneet tai eroamassa, kuten hän oli sanonut. Sain tietää tämän, koska hänen vaimonsa lähetti minulle viestin! Ilmeisesti tämä ei ollut ensimmäinen kerta, kun hän teki näin", nainen kertoi sosiaalisessa mediassa Mirrorin mukaan.

Kostoksi nainen kehitti suunnitelman, jota hän kutsui "Mambo No. 5 -suunnitelmaksi". Hän lähetti miehelle viestejä useista eri numeroista ja eri alustoilta, kuten Instagramista ja Facebookista, käyttäen jokaiselle "naiselle" eri kommunikointikeinoa.

"Viestit olivat versioita Lou Began kappaleen 'Mambo No. 5' sanoituksista. Esimerkiksi Monica sai viestin 'Tarvitsen sinua elämässäni', Erica 'Tuntui niin hyvältä, kun n***it minua sivuttain' ja niin edelleen", nainen selosti.

Koston makein hetki koitti, kun nainen ja miehen vaimo vuorotellen löysivät nämä viestit ja seurasivat miehen reaktioita.

"Annoin hänen vaimolleen tietää, mitä olin tekemässä, ja vuorottelimme viikkojen ajan 'löytääksemme' nämä viestit. Miehen pelokas ilme, kun pyysin käyttää hänen puhelintaan eri syistä, oli korvaamaton", nainen kuvaili.

Lopulta, usean viikon jälkeen, kun miehen elämä oli muuttunut sekasorroksi ja hänen vaimonsa oli järjestänyt asiansa, molemmat naiset jättivät hänet.

"Se oli pikkumaista, tiedän, mutta sisäinen feministini on edelleen tyytyväinen, että käytin tuota misogynistista kappaletta kostoon."

Kommentoijat somessa ylistivät naista: "Hauskaa, että sait järjestettyä elämäsi ja hänen vaimonsa elämän ilman tuota idioottia. Propsit siitä."