Findance.com
02:10 - 22.04.2024 / maailmalta / Findance
Naisen järkyttävä löytö: Miehen kuvakokoelma paljasti salaiset mieltymykset
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Nainen koki kovia huomattuaan aviomiehensä tietokoneelta satoja kuvia ja videoita punapäisistä naisista, jotka poikkesivat huomattavasti hänen omasta ulkonäöstään.

Tapaus herätti hänessä tunteen, kuin häntä olisi petetty, vaikka fyysistä uskottomuutta ei ollut tapahtunut, kertoo Mirror.

Aviopari oli ollut naimisissa kymmenen vuotta ja heillä oli yhteisiä lapsia. Nainen löysi kuvat sattumalta etsiessään perhevalokuvaa miehensä kannettavalta tietokoneelta. Löydön jälkeen hän päätyi tutkimaan miehensä selainhistoriaa, josta paljastui myös aikuisviihdettä.

Kun nainen otti asian puheeksi, mies vakuutti rakastavansa häntä ja pitävänsä häntä kauniina, luvaten lopettaa kuvien katselun. Tästä huolimatta naiselle jäi pysyvä epävarmuus ja tunne siitä, että mies kaipaisi fyysisesti erilaista kumppania.

"En pysty unohtamaan sitä, että hänen mielensä saattaisi harhailla eriväristen hiusten naisiin, kun olemme intiimejä", nainen kertoi ja lisäsi tuntevansa itsensä haluttomaksi ja rumaksi. Hän myös tunnusti olevansa paranoidi aina, kun julkisella paikalla näkyy punapää.

Mirror-lehden neuvontapalstalla naiselle suositeltiin avoimuutta tunteistaan miehelleen ja pariskuntaterapian aloittamista luottamuksen palauttamiseksi.

Neuvonantaja korosti, että miesten fantasiat eivät välttämättä heijasta todellisia toiveita tai tunteita kumppaniaan kohtaan, vaan voivat liittyä pelkästään esteettisiin mieltymyksiin, kuten juuri hiusten väriin.

artikkelin avainsanat:
parisuhde pettäminen rakkaus uskottomuus