Findance.com
18:10 - 20.04.2024 / maailmalta / Findance
Ystävien omaperäiset vaatimukset vauvan nimestä herättävät hämmennystä
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Odottava äiti jakoi innokkaasti vauvansa nimiehdotuksia ystäviensä kanssa, tietämättä että tämä johtaisi odottamattomaan draamaan.

Kuten hänen turhautunut aviomiehensä kertoo, he ovat joutuneet vaikeaan tilanteeseen ystävien vaatiessa oikeuksia joillekin heidän valitsemilleen nimille, vaikka nämä ystävät eivät edes odota lasta.

Erilaiset nimilistat aiheuttivat huvitusta ja hämmennystä

Kun vanhemmat karsivat suosikkinimiään, äiti huomasi Mirrorin mukaan, että hänen listallaan oli seitsemän tai kahdeksan nimeä, kun taas isällä vain kaksi.

Tämä ero sai äidin jakamaan listat ystäväpiirinsä kanssa Snapchatissa, olettaen että muutkin löytäisivät tilanteesta huumoria.

Kuitenkin palautetta alkoi tulla odottamattomalla tavalla: ystävät alkoivat "varata" nimiä itselleen.

"Hän sai monta viestiä ystäviltään, jotka kertoivat varanneensa joitakin näistä nimistä, joten emme voisi käyttää niitä. Nämä naiset eivät ole raskaana, eivätkä ehkä koskaan saa poikaa, mutta silti he sanovat meille, mitä voimme ja emme voi lastamme kutsua," aviomies selitti somessa.

Ystävien reaktiot yllättivät

Tuleva isä kuvaili tilannetta "mielenkiintoiseksi" ja korosti, että ystävien reaktiot tuntuivat täysin luonteettomilta. Hän ja hänen vaimonsa ovat ensimmäinen pari ystäväpiirissään, joka odottaa lasta, ja muut parit vasta aloittavat perheen perustamista.

Vanhemmat ovat päättäneet, että jos molemmat todella rakastavat nimeä, he nimittävät lapsensa sen mukaan riippumatta muiden mielipiteistä.

Isän mukaan tilanne on kuitenkin häiritsevä, ja hän on huolissaan siitä, että vaimo saattaa alitajuisesti antaa ystävien vaikutteiden vaikuttaa päätökseen.