Findance.com
02:10 - 19.04.2024 / maailmalta / Findance
Mies kärsii anoppinsa flirttailusta: "En halua jäädä kahden hänen kanssaan"
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Kukaan ei nauti ei-toivotusta huomiosta, mutta tilanne muuttuu entistä kiusallisemmaksi, kun kyseessä on oma anoppi.

Eräs mies on joutunut kiusalliseen tilanteeseen, kun hänen anoppinsa on alkanut avoimesti flirttailla hänen kanssaan.

Miehen mukaan hän on ollut onnellisesti naimisissa vaimonsa kanssa kymmenen vuotta, ja he päättivät äskettäin viettää enemmän aikaa anoppinsa kanssa tämän avioeron jälkeen.

Miehen mukaan lisääntynyt yhteinen aika anoppinsa kanssa on saanut hänet tajuamaan, ettei hän nauti olla kahden hänen kanssaan.

Anoppi on tehnyt useita fyysisiä lähentely-yrityksiä, kuten halauksia ja koskettelua, sekä antanut ymmärtää, että hänen vaimonsa ei "ansaitse" häntä, kertoo Mirror.

Anopin flirttailu muuttuu yhä haastavammaksi

Tilanne on edennyt siihen pisteeseen, että anoppi on alkanut kehua miehen pukeutumista ja käyttänyt sitä tekosyynä kosketella häntä.

Mitä enemmän aikaa he viettävät yhdessä, sitä enemmän anopin "ystävälliset halaukset" ovat muuttuneet pitkiksi ja merkitseviksi.

Äskettäin, kun mies kävi korjaamassa anoppinsa nettiyhteyttä, tämä alkoi silittää hänen päätään ja antoi "merkitsevän katseen". Kun mies pyysi häntä lopettamaan, anoppi vähätteli tapahtunutta väittäen sen olleen "vahinko".

Neuvot olivat selkeät: aseta rajat

Kun mies kääntyi ongelman kanssa Mirror-lehden Dear Deidre -palstan puoleen, hänelle annettiin neuvoksi tehdä selväksi, että anopin käytös on sopimatonta ja ylittää henkilökohtaiset rajat.

Hänen neuvottiin sanomaan, että käytös tekee hänet epämukavaksi ja että sen täytyy loppua.

Hänelle myös muistutettiin, että on tärkeää korostaa olevansa onnellisesti naimisissa anopin tyttären kanssa, eikä tällainen käytös ole reilua häntä kohtaan.

artikkelin avainsanat:
anoppi avioliitto parisuhde rakkaus