Findance.com
04:10 - 16.04.2024 / maailmalta / Findance
Nuoren naisen epätoivo: "Mummonimi" saa kyyneleet virtaamaan
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Nuori tyttö, joka kertoo nimettömänä sosiaalisessa mediassa, että, kärsii siitä, että hänen vanhempansa antoivat hänelle nimen, jota hän kuvailee "mummonimeksi".

Tämä nimi on saanut hänet usein kyyneliin, ja hän kokee suurta ahdistusta joka kerta esittäytyessään uusille ihmisille, raportoi Mirror.

"Olisin halunnut vain normaalin nimen", tyttö valittaa somessa. Hänen mielestään hänen nimensä on niin kauhea, ettei hän edes kehtaa sanoa sitä ääneen. Hänen sisarensa lohduttaa, että nimestä voi keksiä lempinimiä, mutta tämä ei lohduta nuorta naista.

Miten nimi vaikuttaa identiteettiin?

Nimi on usein yksi ensimmäisistä asioista, jotka meistä kerrotaan, ja se on olennainen osa identiteettiämme.

Psykologit ovat todenneet, että epätavallinen tai vanhanaikainen nimi voi vaikuttaa itsetuntoon, varsinkin nuoruudessa, kun ryhmään kuulumisen ja hyväksytyksi tulemisen tarve on voimakkaimmillaan.

Tyttö myöntää olevansa kateellinen ystäviensä ja tuntemattomien ihmisten "normaaleille" nimille, ja hän on raivoissaan siitä, että toiset valittavat omista "liian tavallisista" nimistään.

Vertaistuen voima

Onneksi Sharon-nimisenä tunnettu tyttö ei ole yksin tunteidensa kanssa.

Monet somettajat ovat tarjonneet lohdutuksen sanoja ja kehottaneet häntä omaksumaan nimensä ja ehkä jopa löytämään siitä lempinimen, joka tuntuisi enemmän omalta.

"Ehkä voisit pyytää ystäviäsi kutsumaan sinua Shaariksi tai Shariksi", ehdotti yksi käyttäjä.

Loppujen lopuksi nimemme on vain yksi osa meitä, eikä se määritä kuka olemme tai kuka voimme olla. On tärkeää muistaa, että vaikka nimi voi hetkellisesti tuntua taakalta, sen kanssa voi oppia elämään ja jopa pitämään siitä.

artikkelin avainsanat:
lapsen nimi lifestyle