Findance.com
18:10 - 18.04.2024 / maailmalta / Tuija Mehtätalo
Kahta naista nöyryytettiin lennolla heidän ylipainonsa takia
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Nainen nimeltään Angel Harding kertoo, kuinka häntä ja hänen ystäväänsä oli nöyryytetty julkisesti. Se oli tapahtunut lentokoneessa, joka oli ollut juuri valmistautumassa lähtöön.

Angel oli istunut lentokoneessa varaamallaan istumapaikalla, kunnes oli yhtäkkiä tuntenut kipua käsivarsissaan. Kun hän kääntyi katsomaan mistä se johtui, oli hän huomannut kuinka lentoemäntä oli yrittänyt työntää hänen istuimensa käsinojaa alas. Lentoemäntä oli samalla myös puhunut hänelle aggressiiviseen sävyyn.

Lentoemäntä oli kertonut, kuinka lentokone ei voisi lähteä matkaan ennen kuin käsinojat olisivat alhaalla. Angelin mukaan tuo ei ollut ollut ongelma heidän edellisellä lennollaan, jolta he olivat juuri tulleet.

Angel ja hänen ystävänsä joutuivat nöyryytyksen kohteeksi

Lentokoneessa kuulutettiin, kuinka kone pitäisi tyhjentää ilmentyneen haitan takia. Kuulutuksen jälkeen lentoemäntä palasi Angelin ja hänen ystävänsä luokse ja kertoi, kuinka heidän olisi pitänyt varata heidän suuren kokonsa vuoksi kahden paikan sijaan neljä paikkaa. Siitä selvisi, että juuri kuulutettu haitta liittyi heihin ja se tuntui nöyryyttävältä. He yrittivät selittää lentoemännälle, ettei heillä ollut varaa ostaa ylimääräisiä paikkoja.

Angel ja hänen ystävänsä, jotka kummatkin istuvat pyörätuolissa, saatettiin lopulta koneesta ulos. Lentoyhtiö ei koskaan myöntänyt, että se tehtiin heidän suuren kokonsa takia. Syyksi kerrottiin vain haitta, joka oli ilmennyt.

Onneksi lentoyhtiö maksoi näille ylipainoisille naisille lopulta uudet lennot, ateriat ja ilmaisen pääsyn lentokentän loungeen sekä majoituksen, koska seuraava mahdollinen lento lähti vasta kaksi päivää myöhemmin. Lentoyhtiö pyysi naisilta myös anteeksi, kertoo Your Tango.

artikkelin avainsanat:
lentokone lentomatkustaminen