Findance.com
12:10 - 17.04.2024 / maailmalta / Findance
Anoppi vaatii vauvan nimen muuttamista - äiti pohtii kieltäytymistä ymmärrettyään syyn
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Vauvan nimen valitseminen voi olla vanhemmille merkittävä ja joskus jopa kiistanalainen päätös.

Eräs nainen koki Mirrorin mukaan yllätyksen, kun anoppi vaati muuttamaan tulevan pojan nimeä, joka oli valittu pitkän harkinnan jälkeen.

Anopin vaatimuksen takana oli yllättävä syy: nimi oli sama kuin anopin tyttären koulukiusaajalla.

Nainen oli kahdeksannella kuulla raskaana ja piti vauvan nimen ja sukupuolen salassa aivan loppuun saakka. Tilanne kärjistyi, kun hän ja aviomies päättivät paljastaa nimen vanhemmilleen ja aviomiehen 17-vuotiaalle siskolle Ashleylle yhteisen illallisen aikana.

"Illallinen sujui hyvin, kunnes kerroimme odottavamme poikaa ja aikovamme nimetä hänet Shawniksi. Anoppini hiljeni hetkeksi ennen kuin kysyi, olimmeko harkinneet muita vaihtoehtoja", nainen kirjoitti sosiaalisessa mediassa.

"Olimme pohtineet nimeä pitkään, ja Shawn oli ainoa, josta pääsimme yksimielisyyteen. Anoppini kertoi meille, että Shawn oli Ashleyn vanhan koulukiusaajan nimi, joka kiusasi häntä niin pahasti koulussa ja netissä vuosina 2020-2021, että Ashley joutui vaihtamaan koulua."

Alkuperäinen kirjoittaja vakuutti, että heillä ei ollut aavistustakaan Ashleyn kokemasta kiusaamisesta. Nimen paljastamisen jälkeen tilanne muuttui kiusalliseksi, eikä asiasta ollut paljon muuta sanottavaa, minkä jälkeen vieraat lähtivät nopeasti.

"Anoppini lähetti minulle ja miehelleni uuden viestin, jossa pyysi meitä löytämään uuden nimen Ashleyn vuoksi", hän sanoi ja kysyi: "Olisinko minä ääliö, jos en haluaisi vaihtaa sitä? Olimme päässeet yksimielisyyteen siitä vasta muutama viikko sitten."

Kommenteissa ihmiset kehottivat häntä "etsimään uuden nimen" ja totesivat, että on olemassa "valtavasti vaihtoehtoja", joten ei olisi liian vaikeaa löytää jotain muuta, josta he voisivat olla samaa mieltä.

Toiset olivat ymmällään siitä, että he eivät tienneet koulunvaihtamisesta ja kiusaajan nimestä jo aiemmin.