Findance.com
02:10 - 17.04.2024 / maailmalta / Findance
Naisen shokkilöytö: Mies kulutti tuhansia euroja sokerideittailuun salaa
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Nainen on jäänyt hämmennyksen ja surun valtaan saatuaan selville, että hänen edesmennyt miehensä käytti tuhansia euroja salasuhteisiin kanssa heidän avioliittonsa aikana. Totuus miehen kaksoiselämästä selvisi vasta tämän kuoleman jälkeen, ja nyt leski kamppailee sekä surun että vihan tunteiden kanssa, raportoi Mirror.

Vaikka nainen olisi itse halunnut avoimen suhteen, jossa molemmilla osapuolilla olisi ollut lupa solmia seksuaalisia ja romanttisia suhteita muiden kanssa, hänen miehensä suhtautui ajatukseen halveksuntaan. Hän oli myös fyysisesti väkivaltainen vaimoaan kohtaan koko heidän suhteensa ajan, mutta tämä päätti silti pysyä suhteessa. Nainen kertoi somessa, että oli ottanut yhteyttä miehensä "sugar babyyn" Facebookin kautta, jolloin tämä paljasti, että mies oli esittäytynyt hänelle sinkkuna.

"Hän oli antanut hänelle 1500 euroa viime marraskuusta lähtien. En välitä siitä, että hänellä oli joku toinen. Se on rahan ja tekopyhyyden määrä, joka minua häiritsee. Olimme keskustelleet avoimesta suhteesta, mutta totuus on, että en ole ollut onnellinen vuosiin. Hän sai minut tuntemaan oloni kamalaksi, koska halusin avoimen suhteen. Halusin vain tuntea jotain positiivista", nainen kirjoitti.

Nainen pyysi neuvoa somettajilta siitä, miten käsitellä tilannetta ja sen herättämiä tunteita.

Yksi käyttäjä kommentoi: "Olen pahoillani, että sinulla on paha olla, mutta vaikuttaa siltä, että universumi teki sinulle palveluksen. Toivon, että löydät pian rauhan ja onnellisuuden."

Toinen lisäsi: "Olen syvästi pahoillani sen miehen menetyksestä, jota rakastit. Sen roiston, joka sinua kaltoin kohteli, menettäminen on vain hyvä asia. Pidä huolta itsestäsi."