Findance.com
08:10 - 24.04.2024 / maailmalta / Findance
Isä raivoaa: "ex-vaimo unohti poikamme 7-vuotissyntymäpäivän"

Eräs isä kertoo, kuinka entinen vaimo unohti heidän poikansa merkkipäivän, jättäen hänet pettymyksen valtaan, kertoo Mirror.

Isä paljasti järkyttävän tilanteen sosiaalisessa mediassa: hänen entinen vaimonsa unohti heidän poikansa 7-vuotissyntymäpäivän. Tilanne muistutti häntä syistä, miksi pari oli aikanaan eronnut. Isä kuvaili tilannetta sydäntäsärkeväksi ja kertoi, kuinka oli vaikea antaa anteeksi entiselle vaimolleen, joka oli jättänyt heidän "pikku kaverinsa" huomiotta tärkeänä päivänä.

He olivat sopineet, että poika viettäisi syntymäpäivänsä äitinsä luona saaden lahjoja ja kakun, mutta äiti ei vastannut isän viesteihin syntymäpäivän aattona, vaikka oli nähnyt ne. Puhelimitse äiti ehdotti, että he voisivat tavata toisena päivänä, sillä hänellä oli ollut ystävä yökylässä ja hän oli unohtanut järjestää mitään erityistä syntymäpäiväksi.

Isä kertoi, että vaikka poika vaikutti olevan onnellinen ja tyytyväinen päivänsä kulkuun, isä itse tunsi suurta surua poikansa puolesta.

"Hän vaikuttaa täysin tyytyväiseltä ja onnelliselta, mutta hänellä ei ole aavistustakaan", isä sanoi ja lisäsi, että entisen kumppanin epävakaa läsnäolo heidän elämässään oli jatkuvasti haastavaa, ja hän oli toivonut, että tämä päivä olisi sujunut toisin.

Monet sosiaalisen median käyttäjät kehuivat isää hänen omistautumisestaan lapselleen. "Juuri sain ensimmäisen poikani, ja toivon olevani yhtä hyvä isä kuin sinä. Olet todellinen sankari", yksi kommentoija kirjoitti.

artikkelin avainsanat:
Isyys vanhemmuus