Findance.com
04:10 - 13.04.2024 / maailmalta / Findance
Nainen paljastaa äitinsä ja aviomiehensä suhteen: "Löysin heidät makuuhuoneesta"
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Eräs nainen on jakanut sydäntäsärkevän kokemuksensa sen jälkeen, kun hän huomasi aviomiehensä pettävän häntä oman äitinsä kanssa.

Naisen mukaan hän sai heidät kiinni itse teossa omassa makuuhuoneessaan, raportoi Mirror.

Hakiessaan neuvoja sosiaalisessa mediassa, hän kertoi olleensa naimisissa miehensä kanssa viisi vuotta ja luuli heidän suhteensa olevan vankalla pohjalla.

Kuitenkin kävi ilmi, että hänen miehensä oli salaa maannut hänen äitinsä kanssa. Somessa kahden lapsen äiti kertoi: "Mieheni ja minä olemme olleet naimisissa viisi vuotta, ja meillä on kaksi yhteistä lasta. Äskettäin äitini muutti luoksemme, koska hän ei pystynyt enää maksamaan vuokraansa. Olin iloinen voidessani auttaa häntä, koska hän oli auttanut minua koko elämäni ajan.

"Miehelläni ja minulla on kokopäivätyöt, joten on mukavaa, ettei tarvitse maksaa päivähoitomaksuja ja että meillä on kotona lastenhoitaja. Nyt ongelmaan. Eilen minun piti tehdä ylitöitä, joten päätin hakea illallista. Astuessani sisään kuulin äitini äänen kantautuvan makuuhuoneestamme. Menin yläkertaan ja näin äitini istuvan mieheni sylissä napittamassa paitaansa auki."

Hän kertoo miehensä näyttäneen "erittäin epämukavalta" ja yrittäneen saada äitinsä pois sylissään, koska tämä on "muutaman kilon ylipainoinen". Hän lisäsi: "Pudotin kädessäni pitämäni ruoan, mikä hälytti molemmat siitä, että olin siellä. Huusin äidilleni käskien häntä lähtemään ulos. Hän aneli minua sanoen, ettei hänellä ole minnekään mennä. Huusin hänelle uudestaan lähtemään, ja hän nousi ylös ja juoksi pois.

"Myöhemmin lähetin hänelle tekstiviestin sanoen, että hänen pitäisi hakea tavaransa huomenna, eikä minun tarvitse enää koskaan nähdä hänen kasvojaan. Mieheni vannoo, ettei hän tehnyt mitään, mutta en vain tiedä, mitä uskoa enää. Myöhemmin, kun äitini tuli seuraavan kerran kotiini, kysyin häneltä tilanteesta - ja olin järkyttynyt kuullessani, että he olivat tehneet 'monenlaisia seksuaalisia asioita' yhdessä."

Kommentoijat jatkoivat myötätuntoa naisella.

Eräs käyttäjä kommentoi: "Olen niin pahoillani! En edes tiedä mitä sanoa. Sydämeni on aivan särkynyt puolestasi."

Toinen somettaja lisäsi: "Tämä on aivan sairasta. Ghostaisin heidät kaikki, mutta se olen vain minä."

artikkelin avainsanat:
parisuhde perhe pettäminen rakkaus uskottomuus