Findance.com
02:10 - 15.04.2024 / maailmalta / Findance
35-vuotias äiti valittaa: "Luonnollinen kauneuteni herättää kateutta muissa äideissä"
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Amee Gleadell, 35-vuotias catering-alan yrittäjä Lincolnista, Itä-Midlandsista, on huomannut, että hänen luonnollinen kauneutensa aiheuttaa kateutta muiden äitien keskuudessa. Hän uskoo Mirrorin mukaan, että kyse on hänen hyvästä ulkonäöstään ja vartalostaan.

Gleadell kertoo, että hän on aina panostanut ulkonäköönsä, valiten päivittäin huolella vaatteensa ja korunsa. Tästä huolimatta hän sanoo muiden äitien arvostelevan häntä vauvaryhmissä, joissa hän käy 15 kuukauden ikäisen lapsensa kanssa. Gleadellin mukaan nämä äidit eivät ole ystävällisiä hänelle.

"Pidän itsestäni huolta. Olen hyvin luonnollinen. En käytä paljon meikkiä. Olen luonnollinen äiti. Minulla on hyvä vartalo. Pukeudun mekkoihin ja sandaaleihin. Se saa minut tuntemaan oloni paremmaksi. Äidit tuomitsevat minut vauvaryhmissä. Minua katsotaan – uskon, että se on kateutta. Ihmiset tuomitsevat minua, koska minulla ei ole huulitäytteitä tai hiuksiani laitettuna", Gleadell sanoo.

Arvostelun kohteena – luonnollinen kauneus äitiydessä

Gleadell korostaa, että hän haluaa olla hyvässä kunnossa poikaansa Arthanea varten, jotta pystyisi juoksemaan tämän perässä puistossa. Toisin kuin toiset äidit, jotka hänen mukaansa istuvat "kahvin ja kakun" ääressä, hän käy säännöllisesti kuntosalilla, uimassa Arthanen kanssa ja tekee joogaa joka aamu pysyäkseen kunnossa.

"Syön todella hyvin", hän toteaa, lisäten, että "kimaltelevat varpaat" saavat hänet tuntemaan olonsa "paremmaksi" ja "onnelliseksi".

Gleadell sanoo myös, ettei lähde kotoa "nuhjuisissa" vaatteissa, kuten "verkkareissa", ja uskoo, että se on toinen syy, miksi toiset äidit eivät lähesty häntä.

"En tiedä, miksi ihmiset eivät halua näyttää hyvältä tai miksi he eivät viitsi yrittää", hän pohtii. Hän myös toteaa, että "et tiedä, mitä toisten ihmisten elämässä tapahtuu", ja että ihmisten pitäisi "auttaa toisiaan".

Amee kertoo kokevansa arvostelua myös imettäessään poikaansa julkisesti ja työskennellessään. Hän sanoo, että miehet "tuijottavat" ja toiset äidit "tuomitsevat".

artikkelin avainsanat:
kateus äitiys