Findance.com
06:10 - 14.04.2024 / maailmalta / Markku Leppilampi
Nainen myrkytti raskaana olevan työtoverinsa - työmäärä uhkasi kasvaa
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Kiinassa järkyttää työyhteisössä tapahtunut myrkytystapaus. Kiinalainen nainen ei sulattanut sitä, että hänen työmääränsä oli kasvamassa.

Oddity Central kertoo tapauksen juontavan juurensa uhrin raskauteen. Hän oli jäämässä äitiyslomalle, jolloin myrkytyksestä epäillyn naisen työmäärä olisi kasvanut.

Myrkytyksestä syytetty nainen päätti myrkyttää raskaana olevan työtoverinsa, jotta hän välttyisi äitiysloman aikana raskaammalta työtaakalta. Hän ujutti toistuvasti myrkkyä uhrin veteen, ja uhri huomasikin vetensä maistuvan omituiselta, riippumatta sen lähteestä. Alkuun nainen luuli toimiston vesijohtoverkossa olevan jotain ongelmaa.

Nainen jäi kiinni tallenteen avulla

Kun pullotettukin vesi maistui oudolle, uhri alkoi tulla epäileväiseksi. Lisäkipinän tutkimuksiin hän sai, kun eräs työkaveri vitsaili jonkun yrittävän myrkyttää naisen. Sen jälkeen myrkytyksen uhri asensi kameran työpöytänsä lähelle.

Tarkasteltuaan tallenteita nainen huomasi työkaverinsa laittavan jotain hänen veteensä. Tässä vaiheessa myrkyttäjä jäi kiinni. Poliisi on käynnistänyt asiasta tutkimuksen, joka on vielä kesken.

artikkelin avainsanat:
Kiina raskaus rikos työelämä