Findance.com
18:10 - 09.04.2024 / maailmalta / Findance
Kosto lentokoneessa: Häihinsä matkalla ollut nainen näytti töykeälle miehelle
Hetkinen vielä... Meillä olis sulle juhannuksen paras Spotify-soittolista, tallenna jo nyt täältä

Häämatkalle matkalla ollut nainen sai makean kostonsa, kun itsekeskeinen mies tönäisi häntä lentokoneen nousujonossa, kertoo Mirror.

Vastanainut pariskunta oli saapunut Floridassa pienelle lentokentälle kohti lomailua perheensä kanssa. Perhe oli kokoontunut siellä yhdessä viettääkseen yhteistä lomaa häämatkan jälkeen.

Morsiamen sisko, joka oli kerryttänyt lentopisteet työmatkoillaan, oli ilahduttanut pariskuntaa ensiluokkaisilla lentolipuilla. Jono odotti heitä premium-luokan tiskillä.

Sanaharkkaa ja tönimistä jonossa

Jännitys tiivistyi, kun morsian astui jonoon näyttämään passiaan ja nousukorttiaan. Töykeä mieshenkilö tokaisi hänelle, että tämän "ei pitäisi olla tässä", koska "minulla on etuoikeus". Morsiamen vastaus, "tiesitkö, että ystävällisyys kannattaa joskus", ei tuntunut tekevän vaikutusta mieheen, joka vastasi törmäämällä häneen ja aiheuttaen hänen horjumisensa.

Kun morsian oli päässyt koneeseen, hän vaihtoi paikkaa miehensä kanssa välttääkseen lisää konflikteja. Mutta tilanne sai yllättävän käänteen, kun lentoemäntä tuli kysymään tapahtuneesta ja turvallisuuden tunteesta lennolla. Morsiamen rehellinen kertomus riitti lentoemännälle, joka keskusteli asiasta pilotin kanssa.

Pian tämän jälkeen lentoemäntä lähestyi töykeää matkustajaa ja ilmoitti, että tämän tuli poistua koneesta vapaaehtoisesti tai hänet poistettaisiin väkisin. Mies nousi, otti laukkunsa ja poistui koneesta – saaden osakseen taputuksia muilta matkustajilta.

Katsojien reaktioita ja päätelmiä

Tapaus on kerännyt huomiota verkossa. Eräs kommentoija somessa toteaa, että "hyökkäyksen seuraukset ovat aina hyökkääjän oma vika".

Toinen lisää: "Hän sai itsensä potkituksi ulos koneesta." Useat ihmiset ovat ilmaisseet mielipiteensä siitä, kuinka äärimmäiset toimet, kuten jonkun töniminen, ovat aina liiallisia, riippumatta siitä, kuka on 'väärässä paikassa'.

artikkelin avainsanat:
häät lentokone lentomatkustaminen